Gazze'de Uyuşturucu Çeteleri İle Mücadele Ediliyor

Gazze'deki Filistin İçişleri ve Ulusal Güvenlik Bakanlığı vekili General Tevfik Ebu Naim, uyuşturucu tacirleri şebekesini temelinden en tepesine kadar yıkmak için demir yumruk vurarak sabit adımlarla ilerlediklerini söyledi. 

Görüntülenme: 2830 Tarih: 23 Mart 2017 06:25
Gazze'de Uyuşturucu Çeteleri İle Mücadele Ediliyor

Bakanlığa bağlı Uyuşturucuyla Mücadele biriminin yeni binasının açılış töreninde konuşan Ebu Naim, imkânların ve gerekli araçların kıtlığının toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasının, uyuşturucu tacirlerinin peşine düşülmesinin önünde engel olmadığını ifade etti.
Gazze kentinin batısında bugün (23 Mart Perşembe) yapılan açılış törenine Ebu Naim'in yanında Filistin Polisi Genel Müdürü General Teysir El-Bataş ve çok sayıda subay ve asker katıldı.
Uyuşturucu tacirlerinin askeri mahkemelerde yargılanacaklarını ve haklarında verilen hükümlerin zamanında infaz edileceğini belirten Ebu Naim, yeryüzünde fesat çıkaran ve gençleri kandırarak uyuşturucu bataklığına çekmeye çalışanlara acınmayacağını bildirdi.
İçişleri Bakanlığı askerlerine ve Uyuşturucuyla Mücadele birimi çalışanlarına övgüde bulunan Ebu Naim, ellerindeki tüm imkânlarla çalışmalarını destekleyeceklerini ifade etti.
Filistin Polisi Genel Müdürü Teysir El-Bataş da törende yaptığı konuşmada, polislerin ve Uyuşturucuyla Mücadele birimi görevlilerinin vicdansızlarla mücadele için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
Teysir El-Bataş, işgale karşı direnişteki öncü rolü nedeniyle Gazze Şeridi'nin hedefte olduğuna dikkat çekti.
 
fiem

Yorumlar