Siyonist Güçler Filistinli Bir Genci Şehit Etti

Dün (23 Mart Perşembe) akşam Batı Yaka'daki Ramallah şehri yakınında bulunan Celzun mülteci kampı girişinde siyonist işgalcilerin saldırıları sonucu Filistinli bir çocuğun şehit olduğu üç kişinin de ağır yaralandığı haber verildi. 

Görüntülenme: 1349 Tarih: 24 Mart 2017 09:16
Siyonist Güçler Filistinli Bir Genci Şehit Etti

Filistin Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre işgalcilerin saldırısında Celzun mülteci kampı ahalisinden 17 yaşındaki Muhammed Mahmud Hattab hayatını kaybederken üç kişi de başlarından ve göğüslerinden ağır yaralandı. İşgal güçlerinin Ramallah yakınındaki Celzun kampı girişinde bu kişilere silahlarıyla doğrudan ateş ettikleri ifade edildi.
Yaralıların Ramallah'taki Filistin Tıp Merkezi'nde ameliyata alındıkları haber verildi.
Filistin Enformasyon Merkezi'nin bölgedeki muhabirinin verdiği bilgilere göre yaralıların yaşları da 18-19 civarında. Birisinin şehitle aynı aileden, ikisinin de Nahle ailesinden olduğu ifade edildi. İşgal güçlerinin bu kişileri de doğrudan hedef aldığı ve o yüzden ağır yaralandıkları belirtildi.
İşgal güçleri adına yapılan açıklamada bazı Filistinlilerin Beyti İl Yahudi Yerleşim Merkezi'nin yakınına araçlarıyla geldikleri onlardan üç kişinin araçlarından inerek yaya yürüdükleri ve yahudi yerleşim merkezi tarafına molotof kokteyli atmaya başladıkları, bu sırada askerlerin de olay yerinde bulundukları ve bu kişilere saldırıda bulundukları iddia edildi.
 
fiem

Yorumlar