Siyonist Güçler Bu Sabah Batı Yaka ve Kudüs'te 15 Filistinliyi Gözaltına Aldı ​ ​

İşgal güçleri bu sabah (4 Nisan Salı) erken saatlerde Batı Yaka ve Kudüs'te çeşitli bölgelere düzenlediği baskınlar sırasında 15 Filistinliyi gözaltına aldı. 

Görüntülenme: 1405 Tarih: 04 Nisan 2017 18:02
Siyonist Güçler  Bu Sabah Batı Yaka ve Kudüs'te 15 Filistinliyi Gözaltına Aldı ​ ​

İşgal ordusu konuyla ilgili yayınladığı raporda, işgal askerlerine ve Yahudi yerleşimcilere yönelik eylemlere katıldıkları gerekçesiyle aranan 13 kişinin dün gece gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alındığını öne sürdü.
İşgal ordusunun raporunda Firavun köyünden ve Tulkerem'in Zennebe banliyösünden üç kişinin ve Cenin'in batısındaki Bartaa köyünden iki kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.
Raporda ayrıca Ramallah kentinin kuzeyindeki El-Celzun Mülteci Kampı'ndan üç kişinin, Kudüs'ün kuzeybatısındaki Katanna ve Bedu beldelerinden üç kişinin, El-Halil yakınlarındaki Yatta ve İzna bölgelerinden iki kişinin gözaltına alındığı açıklandı.
Quds Press Haber Ajansı, işgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde Kudüs yakınlarındaki Şufat Mülteci Kampı'na baskın düzenlediğini ve Samid Ebu Şems isimli genci gözaltına aldığını, El-Halil'deki El-Arrub Mülteci Kampı'ndan da Vedi' El-Bedevi'yi gözaltına aldığını bildirdi.
İşgal güçlerinin bu sabah ayrıca Halhul beldesinin kuzeyinde Karmei Tzur Yahudi Yerleşkesi yakınlarında barikat kurduğu ve yaklaşık iki saat boyunca araçları durdurarak arama yaptığı kaydedildi.
 
 fiem

Yorumlar