Gazze'deki İçişleri Bakanlığı Casuslara Bir Haftalık Pişmanlık Süresi Tanıdı ​ ​

Gazze'deki İçişleri Bakanlığı bugün (4 Nisan Salı) işgal istihbaratının ağına düşerek işgal rejimi lehine ajanlık yapanlar için pişmanlık kapısını açtığını duyurdu. 

Görüntülenme: 1601 Tarih: 04 Nisan 2017 15:18
Gazze'deki İçişleri Bakanlığı Casuslara Bir Haftalık Pişmanlık Süresi Tanıdı ​ ​

Filistin İçişleri Bakanlığı bugün konuyla ilgili yayınladığı ve Filistin Enformasyon Merkezi'ne ulaşan bildiride, İçişleri ve Ulusal Güvenlik Bakanlığı'nın ulusal ve toplumsal sorumluluktan hareketle işgal rejiminin ve istihbarat örgütlerinin ağına düşenler için pişmanlık kapısını açtığını ifade etti.
Pişmanlık süresinin bugünden itibaren gelecek hafta Salı günü saat 12:00'ye kadar olacağını açıklayan Bakanlık, ajanın güvenlik birimleriyle bağlantılı ve kendisiyle en yakın kişi aracılığıyla pişmanlığını iletebileceğini bildirdi.
Bakanlık, pişmanlığını bildirip teslim olanlar için gerekli korumanın sağlanacağını ve durumlarının büyük bir gizlilik içinde ele alınacağını söyledi.
 
Bildiride, verilen pişmanlık fırsatının işgal rejimi lehine ajanlık yapanlar ve bu utançtan kurtulmak isteyenler için can simidi niteliğinde olduğu kaydedildi.
Daha önceki pişmanlık fırsatlarından yararlanarak güvenlik güçlerine teslim olanların bugün normal bir yaşama sahip olduklarını hatırlatan Bakanlık, verilen sürede pişmanlık fırsatından yararlanmayıp teslim olmayanların güvenlik güçlerinin eline düşmeyi ve cezalandırılmayı kabul etmiş olacaklarını açıkladı.
 
fiem

Yorumlar