Siyonist Rejim Lehine Casusluk Yapan Üç Ajan Gazze'de İdam Edildi

Gazze'deki İçişleri ve Ulusal Güvenlik Bakanlığı, işgal rejimi lehine ajanlık yaptıkları için idam cezasına mahkum edilen üç kişinin cezalarını bugün (6 Nisan Perşembe) infaz etti.  

Görüntülenme: 1774 Tarih: 06 Nisan 2017 09:32
Siyonist  Rejim Lehine Casusluk Yapan Üç Ajan Gazze'de İdam Edildi

Bakanlık, konuyla ilgili yayınladığı ve Filistin Enformasyon Merkezi'ne ulaşan bildiride, şeriatın ve dinin hükümleri, Filistin kanunları, vatanın ve vatandaşın hakkı uyarınca ve toplumsal güvenliği sağlamak için üç ajanın idam cezalarının infaz edildiğini açıkladı.
Bildiride, Gazze'deki Askeri Mahkeme'nin söz konusu ajanları vatana ihanet ve düşman lehine casusluk suçlarından idama mahkum ettiği, Askeri Temyiz Mahkemesi ve Yüksek Askeri Mahkeme'nin de idam cezalarını onadığı belirtildi.
Bildiride ayrıca idam cezalarının bütün hukuki süreç tamamlandıktan sonra ilgili mercilerin temsilcilerinin huzurunda infaz edildiği kaydedildi.
Gazze'deki İçişleri ve Ulusal Güvenlik Bakanlığı'nın bildirisinde bugün idam cezaları infaz edilen 55 yaşındaki A. M. 42 yaşındaki V. A. ile 32 yaşındaki A. Ş.'nin işledikleri suçlar hakkında da bilgi verildi.
 
 fiem

Yorumlar