Siyonist İsrail Kassam Tugaylarıyla Mücadele Etmenin Yollarını Arıyor

Siyonist rejim yetkililerinin önümüzdeki aylarda Gazze’de yeni bir savaş çıkacağını vurguladıkları bu günlerde, bazı Siyonist kaynaklar İsrail ordusunun gelecek savaşta Hamas’ın her türlü ani baskınlarını önleme çabası içerisinde olduğunu iddia ettiler.  

Görüntülenme: 3464 Tarih: 17 Nisan 2017 21:44
Siyonist İsrail Kassam Tugaylarıyla Mücadele Etmenin Yollarını Arıyor

         Filistin Enformasyon Merkezi Farsça servisinin haberine göre, Siyonist rejim askeri analisti Amir Bohbot İsrail savaş sanayiinin Hamas’ın işgal altındaki topraklara havadan ve karadan düzenleyeceği her türlü askeri operasyonlarını ve bu grubun üyelerinin sızma girişimlerini haber verecek akıllı ve gelişmiş uyarıcı cihazları orduya verdiğini ifade etti.

         Bohbot, önümüzdeki günlerde İsrail ordusunun önündeki en önemli sorunun Kassam Tugayları deniz komandolarının İsrail’in askeri üslerine sızma teşebbüslerinin önlenmesi olduğunu kaydetti.

         Söz konusu Siyonist analist askeri kaynaklara dayanarak yaptığı yorumda, uyarıcı sistem ve araçların özel yetiştirilmiş Kassam güçlerinin özellikle tüneller aracılığıyla işgal altındaki topraklara her türlü sızma operasyonlarını haber vereceğini iddia etti.

         Bu kaynak yeni uyarıcı sistemlerin hedefinin, Kassam Tugaylarının özel yetiştirilmiş birimlerinin taarruz amacıyla kazılmış tünellerden çıktıktan ve hedeflerindeki askeri üsler veya Siyonist yerleşkelere ulaşmadan önce bilgi almak olduğunu kaydetti.

         Bu doğrultuda Siyonist Maariv gazetesi de İsrail deniz kuvvetleri komutanlarından birinden naklen, Kassam güçlerinin Hizbullah’ın İsrail karşısında elde ettiği savaş tecrübesinden yararlandığını yazdı.

         Gazete ayrıca Hamas’ın gelecek savaşta Kassam Tugaylarının deniz komandolarına büyük ümit bağladığını da kaydetti.

Kudusgunu.com    

Yorumlar