Nasrallah: 'Bir Sonraki Savaşta Siyonistleri Kendi İçlerinden Vuracağız'

Şİmdiye kadar İsrail korkutuyor, Lübnanlı ve Filistinliler korkuyordu. Bakın bakalım şimdi kim korkuyor kim korkutuyor!? Siyonistler şunu çok iyi biliyor ki bir sonraki savaş, işgalcinin "benim" dediği Filistin topraklarında olacak! 

Görüntülenme: 2301 Tarih: 11 Mayıs 2017 05:08
Nasrallah: 'Bir Sonraki Savaşta Siyonistleri Kendi İçlerinden Vuracağız'

Lübnan Hizbullah'ı Genel Sekreteri Seyyid Nasrallah, Suriye'de Siyonistler tarafından şehid edilen Mustafa Bedreddin (Seyyid Zülfikar'ın) 1. şehadet yıldönümü münasebetiyle düzenlenen törende özet olarak şunları söyledi: 
''Şehid Bedreddin bizim için bir kayıp olmadı.Aksine şehitlerimiz bizim yolumuzu aydınlatır ve direniş azmimizi güçlendirir. Filistinliler için ve Siyonistlerin hedefe koyduğu topraklarda yaşayanlar için Nekbe (sürgün) sona ermiştir.
Siyonistler artık Lübnan sınırına ve Gazze sınırına kökleri derinlerde olan duvarlar örüyorlar.
Siyonistler, direnişin tünellerinden korkuyorlar ve duvar örüyorlar. Kendi kendilerini sınırlıyorlar.: Direnişin tünellerinden korunmak için inşa edilen bu duvarlar, Büyük İsrail projesinin sona erdiğinin kesin kanıtıdır! Şİmdiye kadar İsrail korkutuyor, Lübnanlı ve Filistinliler korkuyordu. Bakın bakalım şimdi kim korkuyor kim korkutuyor!? Siyonistler şunu çok iyi biliyor ki bir sonraki savaş, işgalcinin "benim" dediği Filistin topraklarında olacak! Siyonistlerin ördükleri duvarlar, inşa ettikleri kapılar bizi engellemeyecek. Onları kendi içlerinden vuracağız!
Filistinli esirlerin 25 gündür sürdürdüğü kahramanca eylemi selamlıyor ve İslam dünyasındaki sessizliği kınıyorum!
Riyad'da Trump ile birlikte zirve düzenleyecek Müslüman liderler; amacınız ne? Filistinli esirlere özgürlük mü getireceksiniz?
Trump'ın İsrail üzerinde baskı kurması için mi onunla bir araya geliyorsunuz? Yoksa Trump mı sizi bir şeylere ikna edecek!?
Müslüman ülkelerin liderleri, gittikleri yola bir baksınlar. Bu yol, yeni Nekbeler yaşamak zorunda bırakmasın onları!''

 

Yorumlar