EH-FED Başkanı Hasan Kanaatlı: 'Osmanlıdan Sonra Ortadoğu'da Hakimiyet Aslında Müslüman Görünümlü Maskeli Yahudilerin Eline Geçti'

Demek oluyor ki Osmanlı yok olduktan sonra, Ortadoğu’da hakimiyet, aslında Müslüman görünümündeki maskeli “Yahudilerin ” eline geçti! 

Görüntülenme: 2412 Tarih: 14 Mayıs 2017 08:54
EH-FED Başkanı Hasan Kanaatlı: 'Osmanlıdan Sonra Ortadoğu'da Hakimiyet Aslında Müslüman Görünümlü Maskeli Yahudilerin Eline Geçti'

Yahudi derken aklımıza yanlızca “İsrail” diye bilinen ve o küçük coğrafyada sıkışıp kalan bir avuç Siyonist Yahudiler gelmemeli! Peki Hz. Peygamber ( sav) döneminde Hicaz ( şu günkü Suudi Arabistan) bölgesinde yaşayan Yahudiler’ e ne oldu?

Diğer bir ifadeyle; “Beni Kureyze”, ” Beni Kaynuka”, Beni Mustalik” ve ” Hayber” Yahudileri ki, ne İslam’a girdiler ve ne de “Hicaz” bölgesini terkettiler.

Peki bunlara ne oldu?

İşte bunların bir kısmı başka yerlere taşınmış olsalar da, bir kısmı da, birinci dünya savaşında İngilizlerin desteğiyle Osmanlıyı arkasından hançerleyen ve ödül olarak ta hicaz topraklarının yine Ingilizler tarafından kendilerine peşkeş çekildiği bu günkü “Al-i Suud” denilen “Suudiler”dir. Bir uzantıları da Katar Krallığı’dır. Diğer bir uzantıları da Kürt olarak tanıdığımız ama Kürt olmayan “Barzani” ailesi ve aşiretidir !

Hiç düşünmüyor muyuz ki, İran’ da Şah hakim iken onun bir numaralı dostu İsrail idi. Bununla birlikte Suudiler, Katar ve diğer körfez Krallıkları da Şah ile en yüksek dereceden dostluk ilişkisi içerisindeydiler. Şah yıkılıp İmam Humeyni (ra) İslam’ı İktidara getirince, bu sefer de bir numaralı düşmanı İsrail oldu ve bununla birlikte yine Suudiler ve Körfez Krallıkları da en üst seviyeden Iran ile düşmanlığa koyuldular. Saddam’ı üzerine salıp hepsi de tüm güçleriyle ona destek sağladılar. Bu günde öyle! Kim İsrail ile dost ise, Suud ve Arap Kralları da onunla dostturlar, kim düşman ise, onlarda düşmandırlar!

Demek oluyor ki Osmanlı yok olduktan sonra, Ortadoğu’da hakimiyet, aslında Müslüman görünümündeki maskeli “Yahudilerin ” eline geçti! Açıkçası şu anda orta doğuda iki cephe savaşıyor; Yahudi cephesini oluşturan İsrail, Suud, Katar, Barzani/Pkk/PYD ve bunların destekçileri olan ABD AB ve kuklaları; bir de İslam cephesini oluşturan Iran, Irak, Hizbullah, Filistin deki kimi İslami gruplar, Suriye, Yemen ve bunların destekçisi Olan Müslümanlar.

Bu savaşın galibi, ya “Müslüman maskeli” Hicaz Yahudileri ile Filistin’i işgal eden maskesiz İsrail Yahudileri olacak ve böylece de “ard-i mevud/ vaad edilen topraklar” diye inandıkları ve Türkiye’nin de bir bölümünün içerisinde yer aldığı bölgeleri ele geçirip, bizleri de köleleştireceklerdir, ya da “Hayber Fatihi”, Haydar-i Kerrar’in takipçileri kazanıp onlara hak ettikleri cezayı verecektir. Ama Kuran’da ilahi vaad, salih kullarin galip geleceği üzeredir. Rabbim tez zafer nasip eyleye ve ölmeden o mutluluğu bizlere de tattıra. Amin!

ekvatorhaber.com

Yorumlar