HAMAS, Tüm İslam Alemini Dünya Kudüs Günü Yürüyüşlerine Katılmaya Davet Etti

Hamas yayınladığı bildiride, tüm İslam ve Arap milletlerinden Dünya Kudüs Günü'nde, Kudüs ve Mescid-i Aksa ile olan dayanışmalarını, işgal altındaki Filistin topraklarında kuşatma altında olan Filistinlileri desteklediklerini ve Siyonist Rejime duydukları nefreti ilan etmelerini istedi. 

Görüntülenme: 2214 Tarih: 21 Haziran 2017 06:30
HAMAS, Tüm İslam Alemini Dünya Kudüs Günü Yürüyüşlerine Katılmaya Davet Etti

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas, "Dünya Kudüs Günü" münasebetiyle yayınladığı bildiride, tüm Filistin halkından önümüzdeki Cuma günü Gazze Şeridi'nde Siyonist Rejim’e karşı düzenlenecek eylemlere katılmasını istedi.

Bu bildiride, “Tüm Filistin milletinden önümüzdeki Cuma günü Gazze Şeridi'nde bulunan bariyerlere doğru mühteşem bir şekilde toplanarak Siyonistlerin Filistin halkına yönelik uyguladığı ihlalleri protesto etmelerini isteriz” ifadelerine yer verildi.

Hamas yayınladığı bildiride, tüm İslam ve Arap milletlerinden Dünya Kudüs Günü yürüyüşlerine katılarak, Kudüs ve Mescid-i Aksa ile olan dayanışmalarını, işgal altındaki Filistin topraklarında kuşatma altında olan Filistinlileri desteklediklerini ve Siyonist Rejime duydukları nefreti ilan etmelerini istedi.

Son olarak Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas, Filistin topraklarının özgürleştirilmesi yönünde elinden geleni yapacaklarını duyurdu.

mehrnews

Yorumlar