HAMAS Liderlerinden Üsame Hamdan: ‘Siyonist Rejim Bölge ve Dünya İçin Gerçek Bir Tehdittir’

Filistin Enformasyon Merkezi Farsça servisinin haberine göre, HAMAS liderlerinden Üsame Hamdan Kudüs Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, bölge ve dünya güvenliği için gerçek tehdidin direniş değil, Siyonist düşman olduğunu söyledi.  

Görüntülenme: 2194 Tarih: 30 Haziran 2017 10:53
HAMAS Liderlerinden Üsame Hamdan: ‘Siyonist Rejim Bölge ve Dünya İçin Gerçek Bir Tehdittir’

Siyonist Rejimin sadece varlığını koruma peşinde olmadığını, aynı zamanda bölgenin tüm kaynaklarına sahip olma amacında olduğunu belirten Hamdan, bu gasıp rejimin önünde engel olarak Filistin direnişini ve ona destek veren Filistin milletini gördüğünü kaydetti.

HAMAS liderlerinden Üsame Hamdan, Siyonist düşman ve onun yanında yer alan sözde müzakere taraftarlarının dengeleri ve kavramları değiştirme peşinde olduklarını vurgulayıp, onların Siyonist düşman yerine direnişi itham ettiklerini ifade etti.

Hamas’ın, Siyonist düşman ve onun hem payelerinin iftiralarından hiçbir şekilde korkmadığını belirten Hamdan, Hamas’ın 30 yıldır Siyonist düşmanla mücadele ettiğini, Filistin milletinin 70 yıldır bu rejimle savaştığını, Filistin halkının yaklaşık yüz yıl önce İngiliz emperyalizmine karşı durduğunu ve bundan dolayı direnişe yönelik kurulan komploların direnişin daha da güçlenmesine sebep olduğunu söyledi.

HAMAS ve Filistin milletinin böyle zor bir dönemle ilk defa karşılaşmadığını, Filistin meselesinin Siyonist düşmanın zevaliyle sonuçlanacağını ve o zaman bu rejimle ilişkileri normalleştirmek için çabalayan herkesin o rejimle birlikte tarihin çöplüğüne atılacağını belirtti.

kudusgunu.com 

Yorumlar