Siyonist Rejim Başbakanı: ‘İran ve Hizbullah, İsrail’e Karşı Yeni Bir Cephe Açmanın Peşindeler’

Siyonist Rejim Başbakanı;İran ve Lübnan Hizbullah’ının, Siyonist Rejim aleyhine Suriye'nin güneyinde yeni bir cephe açmak için çaba sarf ettiklerini söyledi.  

Görüntülenme: 2424 Tarih: 27 Temmuz 2017 19:56
Siyonist Rejim Başbakanı: ‘İran ve Hizbullah, İsrail’e Karşı Yeni Bir Cephe Açmanın Peşindeler’

Filistin Enformasyon Merkezi Farsça servisinin  Siyonist  Kanal 7 televizyonundan naklettiği habere  göre; Binyamin Netanyahu işgal altındaki Golan tepesinde bulunan Hermun bölgesine bazı askeri yetkililer ile yaptığı ziyarette, Suriye'nin güneyinde DAEŞ'in arka arkaya gelen yenilgilerinin İran'ın Suriye'nin güneyindeki varlığını ve konumunu  güçlendirmesine sebep olduğunu ifade etti.
Netanyahu, bölgedeki stratejik değişikliklerin İsrail üzerindeki etkilerine de değinerek, değişikliklerin hızla gerçekleştiğini ve İran ile Hizbullah'ın İsrail'e karşı hassas ve akıllı silahlar ile  bir kuzey cephesi açmaya çalıştıklarını dile getirdi.
Siyonist İsrail’in bu değişikliklerle etkileşime karşı kendini hazırladığını ve İsrail'e karşı olası tüm tehditler karşısında çözüm yollarını sunduklarını belirten Netanyahu, İsrail ordusunun tamamen donanımlı olduğunu ve bölgede gerçekleşen değişikliklere ve mevcut duruma cevap verebileceklerini iddia etti.

kudusgunu.com

Yorumlar