Siyonist Profesör: 'Hizbullah ile Savaş, Tel-Aviv'de Tasavvuru İmkansız Bir Yıkıma Sebep Olacaktır'

İsrailli tanınmış düşünür, Lübnan Hizbullah’ı ile her türlü savaşın Tel-Aviv'de diğer şehirlere oranla daha fazla hasara sebep olacağını vurguladı.  

Görüntülenme: 2094 Tarih: 11 Ekim 2017 22:00
Siyonist Profesör: 'Hizbullah ile Savaş, Tel-Aviv'de Tasavvuru İmkansız Bir Yıkıma Sebep Olacaktır'

Filistin Enformasyon Merkezi Farsça servisinin Siyonist Haaretz gazetesinden naklettiği habere göre; Arap ülkeleri ile Siyonist Rejimin savaşları hakkındaki meşhur yazılarıyla bilinen Profesör Uri Bar Joseph, Hizbullah ile savaşın Tel-Aviv'de tahmini imkansız ve benzersiz yıkımlara sebep olacağını ifade etti.

Profesör Bar Joseph makalesinde; Siyonist Rejimin iftihar ettiği Tel-Aviv'deki kulelerin, Hizbullah'ın füze saldırıları ile toprağa gömüleceklerini de vurguladı.

Hizbullah'ın her birinin yaklaşık bir ton ağırlığa sahip füzelerinin Tel-Aviv'deki binaları yerle bir edeceğini ve Siyonist Rejimin Tel-Aviv'deki strateji çevrelerinin böyle bir senaryoya kesinlikle hazır olduklarını yazan Siyonist düşünür şöyle devam etti: Birkaç ton patlayıcı maddenin elektrik üretim santraline düştüğünü farz edin; neler olur, ne sonuçlar doğurur ve nasıl da İsrail'i felç eder!? Doğuracağı ekonomik sorunlar da cabası!

Profesör Uri Bar Joseph, daha korkunç senaryoların da olduğunu ancak bunlara değinmeyeceğini de ayrıca beyan etti.

Bar Joseph, Siyonist Rejim Askerî İstihbarat Başkanı Herzl Halevi’nin Hizbullah ile yapılacak savaşta, gelişmelerin Rejimin kontrolünde yaşanacağını düşündüğünü de beyan etti.

Joseph, Siyonist Rejimin kara saldırısında Hizbullah'a ağır darbeler vurabileceğini, ancak buna karşılık çok ağır bedeller ödemesi gerekeceğini de vurguladı.

Bar Joseph, Siyonist Rejim ve Hizbullah arasındaki savaşın İsrail’in İran'ın nükleer santrallerine saldırısının veya Hizbullah’a yönelik operasyonun sonucu olarak başlayabileceği tahmininde de bulundu.

kudusgunu.com

Yorumlar