Times Of İsrail'den Bomba İddia

İsrail gazetesi: Bir Suudi Prensiyle İsrailli bir casus çok yakında iki devletli çözüm ( Filistin ve İsrail) gündemiyle bir araya gelecek.  

Görüntülenme: 2047 Tarih: 16 Ekim 2017 11:17
Times Of İsrail'den Bomba İddia

  Qodsna’nın Arabi 21 yayın organından naklettiği habere göre, Times Of İsrail gazetesi bu mahremane görüşmenin detaylarına çok değinmedi, ama bu görüşmenin planının bir süre önce Amerika'da yapıldığına dikkat çekti. Bu görüşmede, Filistin ve İsrail eksenli iki devletli çözümün konuşulması ve bu konuda fikir alışverişinde bulunulması kararlaştırıldı. 

   İsrail Siyasetleri İcra Şurası Başkanı David Halberin bu konu hakkında şunları söyledi: Bu konu hakkında gerçekleşecek bütün görüşmelerde, İsrail’in güvenliğini tazmin edecek şekilde iki devletli çözüm yolu üzerinde ciddi şekilde durulacak ve bu toplantılarda İsrailli, Filistinli ve diğer Arap ülkelerinden yetkililer hazır bulunacak.

   Time of İsrail gazetesinin haberine göre, önümüzdeki oturumlar New York'da bulunan Emanuel Steiger Merkezinde yapılacak ve bu toplantıya MOSSAD  Eski Başkanı Abraham Halevi, Arabistan İstihbarat Teşkilatı Başkanı ve Amerika’nın eski  Suudi Arabistan Büyükelçisi Prens Turki Bin Faysal El-Suudi ve Pentagon Siyasi İşler Eski Muavini Mişel Folornevi katılacak.

  Bu oturumda Amerika Deniz Kuvvetleri Generali John Alen, Şimon Peres'in Siyasi Müşaviri Nemrud Nevak, Mossad Liderlerden Revli  Giron gibi şahsiyetler yer alacak. 

  Aynı şekilde bu görüşmelerde Nükleer Enerji Anlaşması ve İsrail'in Arap Dünyasıyla gelişmekte olan ilişkileri gibi farklı konular da konuşulacak.

kudusgunu.com

Yorumlar