EH-FED Başkanı Hasan Kanaatlı: 'Kudüs'ü Velayet Hattına Bağlı Özgür ve Bağımsız Müslümanlar Kurtaracaktır'

EH-FED Başkanı Hasan Kanaatlı: 'Üzülerek belirtmeliyim ki, hala dahi Türkiye'nin Kudüs'le ve Kudüs'ün kurtuluşuyla ilgili hiç bir projesi yoktur. Daha açıkçası Kudüs, hala devlet davasına dönüşmemiştir. Kudüs bu günlerde iç siyasette sıkıntı yaşayan hükümetin, kamunun dikkatini oraya yönlendirmek için bir alet haline getirilmiştir.'  

Görüntülenme: 1902 Tarih: 28 Aralık 2017 01:11
EH-FED Başkanı Hasan Kanaatlı: 'Kudüs'ü Velayet Hattına Bağlı Özgür ve Bağımsız Müslümanlar Kurtaracaktır'

Cumhurbaşkanlığının himayesinde ve Kültür Bakanlığı'nın desteğiyle Kudüs Platformu tarafından hazırlanan 'Zamanın Kudüs'ü Kudüs'ün Zamanı' adlı dramatik sahne gösterisi seyirciyle buluştu. Çok sayıda seçkin davetlinin izlediği gösteriyi sosyal medya hesabında yayınladığı izlenim yazısıyla değerlendiren Ehl-i Beyt Dernekleri Federasyonu Başkanı Hasan Kanaatlı'nın tespit ve görüşlerini sizler için alıntıladık. 

KUDÜS'ÜN KURTULUŞU MUHTEŞEMDİ!

Dün akşam Cumhurbaşkanlığının himayesinde Kültür Bakanlığı'nca tertiplenen "ZAMANIN KUDÜS'Ü VE KUDÜS'ÜN ZAMANI" isimli Haliç Kongre Merkezi salonundaki programa davet edildim. Dört binin üzerinde insan katılmıştı.Salon tıklım tıklım doluydu. Devlet tiyatro ekibi bir yıllık hazırlıklarını orada sergilediler. Gerçekten çok güzel hazırlık yapmışlardı. Tümünü tebrik ederim. Fakat itiraf etmeliyim ki tiyatro gösterisi dışında içerik bomboştu. Ben, Sn. Cumhurbaşkanı konuşacak diye daveti kabul etmiştim. Yurt dışı programlarının yoğunluğu münasebetiyle katılamamıştı.

Evet Türk usulü Tiyatro şeklinde Kudüs ü kurtardık. Oysaki üzülerek belirtmeliyim ki, hala dahi Türkiye'nin Kudüs'le ve Kudüs'ün kuruluşuyla ilgili hiç bir projesi yoktur. Daha açıkçası Kudüs, hala devlet davasına dönüşmemiştir. Kudüs bu günlerde iç siyasette sıkıntı yaşayan hükümetin, kamunun dikkatini oraya yönlendirmek için bir alet haline getirilmiştir. Ayrıca Turump'un o sert çıkışından sonra, ülkedeki vicdanı yok olmamış vatandaşların gazını alıp infilakını önlemek için siyasi erkil tarafından dillendirilir olmuştur.

Kudüs tarihinde 23 defa işgal edilmiş, 52 defa saldırıya uğramış ve 44 defa da ele geçirilmiş bir kutsal mekandır.

Kudüs'ten Araplar da vazgeçse, tüm Müslümanlar da vazgeçse, İslam asla vazgeçmez. Kudüs, Müslümanların kutsal kitapları Kuran' da yer almış, gökteki yer ve yerdeki gök olarak kabul edilmiştir.

Kudüs'ü öyle büyük tiyatro gösterileriyle ya da büyük laflarla alamazsınız! Kudüsle ilgili onu kurtarmak için eyleminiz olmaz da lafınız ne kadar büyük olursa, Allah' tan yiyeceğiniz tokatta o kadar büyük olur!

Kudüs'ü Amerika ya da Siyonizme ömründe bir günlüğüne bile uşaklık yapanlar da fethedemezler. Nitekim Hz. Musa ( as) ın kavmi, Samirri' ye bir sefere mahsus uydukları için, Allah Teala onların o mukaddes topraklar olan Filistin topraklarına girmesine müsade etmemiştir! Zamanımızın Samirrisi olan ABD ve Siyonistlerle bir sefere mahsus de olsa dost olanlar, tevbe etmezlerse şayet, o kutsal toprakları yeniden fethedemezler! Ancak en fazla Filistin'de yaşayan Müslüman'ı Siyonistlere yama yapabilirler!

Kudüs, kurtarıcısını bekliyor. Kurtarıcısı da ancak, bağımsız ve özgür müslümanlar olabilir. Bu andaki özgür Müslümanlar ise, velayet hattı insanlardan başkası değildir. Rabbim Kudüs'ün zaferini tez eyleye ve bizleri de ona vesile olanlardan karar kıla.

EH-FED Başkanı Hasan Kanaatlı

kudusgunu.com

Yorumlar