Hamas'tan Suriye ve Lübnan’a Destek Açıklaması

HAMAS Liderlerinden Üsame Hamdan: İslami Direniş Hareketi Hamas'ın askeri kanadı Şehit İzzetin El Kassam Tugayları Suriye ve Lübnan'a yönelik her türlü Siyonist saldırıya verilecek cevaba katılacaktır.  

Görüntülenme: 2470 Tarih: 11 Şubat 2018 02:37
Hamas'tan Suriye ve Lübnan’a Destek Açıklaması

Filistin Enformasyon Merkezi Farsça Bölümünün haberine göre, Üsame Hamdan cumartesi akşam El Meyadin kanalına verdiği röportajda şunları söyledi: Başta Kassam Tugayları olmak üzere Filistin Direnişi, Siyonist Rejimin Gazze’ye düzenleyeceği her türlü saldırıya cevap verecektir.
   Hamdan şunları açıkladı: HAMAS, Siyonist Rejimin Suriye'ye yapacağı her türlü saldırıya karşıdır ve şu an Siyonist rejimin hava üstünlüğünde büyük soru işaretleri gündeme geldi.
    Hamdan açıklamasının devamında şunları söyledi: Suriye ordusu İsrail savaş uçaklarına karşı dikkat çekici bir tepki verdi. Bu durum, Amerika'nın Filistin meselesini yenilgiye uğratmak için çalıştığı bir dönemde yaşandı. Bugün yaşanan olay dengeleri değiştirmeye yönelik bir hamleydi.
   Suriye hava savunması dün Filistin İşgal topraklarının kuzeyinde Siyonist orduya ait bir F16 savaş uçağını düşürdü ve bunun ardından haber kanalları Suriye toprakları içinde İsrail’in 12 hedefi vurduğunu duyurdu.
   Bu olayın akabinde, Hamas'ın askeri kanadı Şehit İzzetin El Kassam Tugayları da kuvvetlerini Siyonist Rejimin muhtemel bir saldırısına karşı teyakkuza geçirdi.

kudusgunu.com

Yorumlar