Abdulmelik Husi: Macron Siyonist Rejimin Oyuncaklarından Biridir

Abdülmelik Husi, Peygamber Efendimizin (s.a.v) kutlu doğumu vesilesiyle Sana’da düzenlenen merasimde yaptığı konuşmada, İslam Peygamberinin doğum yıldönümünü kutlayarak, Müslüman toplumunun mevcut durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu ve Yemen içindeki ve bölgesel gelişmelere değindi. 

Görüntülenme: 1248 Tarih: 30 Ekim 2020 14:54
Abdulmelik Husi: Macron Siyonist Rejimin Oyuncaklarından Biridir

Yemen Ensarullah Hareketi Lideri İslam Peygamber'in (s.a.v) kutlu doğumu vesilesiyle yaptığı konuşmada, İslam Ümmetinin şu anda sıkıntı ve kriz içinde olduğunu ve bunun kökeninin İslam öğretilerinden uzaklaşmak olduğunu belirtti. 

Seyyid Abdülmelik Husi, Peygamber Efendimizin (s.a.v) kutlu doğumu vesilesiyle Sana’da düzenlenen merasimde yaptığı konuşmada, İslam Peygamberinin doğum yıldönümünü kutlayarak, Müslüman toplumunun mevcut durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu ve Yemen içindeki ve bölgesel gelişmelere değindi. 

Abdülmelik Husi şu ifadelerde bulundu: ‘İslam dünyasının karşı karşıya olduğu sorunları ve tehditleri görmezden gelmek ve ona karşı sorumsuz olmak bir "aptallıktır" ve bunun feci sonuçları vardır. 

İlahi mesaj ve öğretilerden sapmak, İslam dünyasındaki ve insan toplumundaki tüm büyük sorunların ve fesatların kaynağıdır. Bu konudaki herhangi bir sapmanın telafi edilemez sonuçları olacaktır. 

İslam düşmanlarına karşı şiddet ve kararlılık gerekli ve zorunludur ve bu, tağut geniş imkanlara sahip olduğu sürece cihatta, sebatta ve fedakarlıkta kendini gösterir. 

Risalet ve nübüvvet düşmanları karşısında şiddet ve kuvvetle durulmalıdır ama kararlık suç eylemlerinde bulunmak anlamına gelmez, bu kararlılık imani ilkelerden kaynaklanan güçten kaynaklanmış olmalıdır.’ 

Yemen Ensarullah Hareketi Lideri konuşmasının devamında Fransa’da Peygambere (s.a.v) yapılan hakarete değindi ve Emmanuel Macron’u Siyonist rejimin oyuncaklarından biri olarak nitelendirdi ve bu rejimin  Fransa Cumhurbaşkanını İslam’a ve Allah’ın Resulüne hakaret etmeye yönlendirdiğini söyledi. 

Abdülmelik Husi şu ifadelerde bulundu: ‘Allah’a ve ilahi peygamberlere hakaretlere izin veren ve Siyonist Yahudilerin komplolarının açığa çıkmasını engelleyen Batı sistemi ve medyası, kâfir Siyonist lobinin hakimiyetindedir.’ 

Ensarullah Hareketi Lideri daha sonra Siyonist rejimle uzlaşma konusuna değindi ve bir kez daha bu eylemi ihanet ve İslam düşmanlarıyla her alanda ortaklık olarak nitelendirdi. 

Abdülmelik Husi şunları söyledi: ‘Suudi rejimi, Haremeyn-i Şerifeyn-i Siyonistlere açarken, bununla eş zamanlı olarak Yemen halkını kuşatarak saldırılarına devam ediyor ve diğer yandan da Filistinlileri sırf Siyonist düşmana karşı duruşlarından dolayı hapsediyor. 

İsrail rejimi Müslüman Ümmeti ve bölgenin istikrarı ve güvenliği için bir tehdittir. Suudi rejimi, BAE, Bahreyn'deki Al-i Halife ve Sudan askeri hükümeti ABD ve İsrail'in İslam dünyasına karşı komplosunun ortaklarıdır.’ 

Yemen Ensarullah Hareketi Lideri daha sonra zafere ulaşana kadar Suudi koalisyonu ve BAE karşısında direnişin dini ve ulusal bir vecibe olduğunu belirterek, bütün gruplardan ve kuvvetlerden düşmanının psikolojik savaş operasyonu ve onların çarpık bilgiler yayınlamasıyla mücadele etmelerini istedi. 

Yemen Ulusal Kurtuluş Hükümeti Spor ve Gençlik Bakanı Hasan Zeyd'in suikastına atıfta bulunan Seyyid Abdülmelik Husi, bu eylemi "acımasız bir suç" olarak nitelendirdi ve Yemen güvenlik ve istihbarat güçleri ile İçişleri Bakanlığı'nı bu tür eylemlere mücadele etmek için çabalarını iki katına çıkarmaya çağırdı. 

rasthaber

Yorumlar