MCMASTER'DAN SİYONİST YETKİLİLERE TAVSİYE: İRAN'A KARŞI ASKERİ MÜDAHALE SEÇENEĞİNİ KULLANIN

McMaster: 'Tarihi geriye çevirmek ve tekrar İran ile nükleer anlaşma yapmak hatadır. İran ile nükleer anlaşma yapmak dehşet verici siyasi bir süreçti.' 

Görüntülenme: 1279 Tarih: 15 Kasım 2020 04:43
MCMASTER'DAN SİYONİST YETKİLİLERE TAVSİYE: İRAN'A KARŞI ASKERİ MÜDAHALE SEÇENEĞİNİ KULLANIN

Qodsna'nın Jerusalem Post'tan naklettiği habere göre, Trump'ın ilk Ulusal Güvenlik Danışmanı General McMaster, FoxNews televizyonu ile yaptığı röportajda, ABD'nin yeni başkanı Joe Biden'ın İran ile nükleer anlaşmaya geri dönmemesi gerektiğini iddia etti. 

General McMaster, FoxNews spikeri Beart Bayer'a verdiği röportajda şöyle konuştu: Obama hükümetinin dışişleri bakanı John Kerry, İran İslam Cumhuriyeti ve ideolojilerinin düşmanca(!) siyasetlerini kabul ederek hata yapmıştır. Hatta devamında da Batı Asya'da vekalet savaşlarına adı karıştı. 

Nükleer anlaşma imzalandığı zaman İranlılara verilen tüm bu fidyeler, yaptırımlar altında İran'ı yeniden canlandırmak içindi. İranlılar, ellerine ulaşan para ile ne yaptılar? Amerika ile bölgesel savaşı İsrail sınırlarına kadar taşıdılar. 

McMaster röportajın diğer bölümünde de Siyonist rejim başbakanı Binyamin Netanyahu'nun tutumunu tekrarlayarak şöyle vurguladı: Tarihi geriye çevirmek ve tekrar İran ile nükleer anlaşma yapmak hatadır. İran ile nükleer anlaşma yapmak dehşet verici siyasi bir süreçti. 

General, FoxNews spikerinin; Amerika seçimlerinde gücün el değiştirmesi süreci ile ilgili, 'Biden bir cumhurbaşkanı olarak nasıl olmalı?' yönündeki sorusuna şöyle cevap verdi: Amerika'daki gücün el değiştirme süreci sakin şekilde geçmeli ki ulusal güvenlik tehlikeye düşmesin. Amerika zayıflık ve ihtilaf içine sürüklenmemelidir.

Beyaz Saray'ın eski danışmanı ayrıca İsrailli makamlara İran İslam Cumhuriyeti'ne karşı askeri müdahale seçeneğini kullanmaları yönünde tavsiyede de bulundu.

kudusgunu.com

Yorumlar