Mahmud Ez Zehhar'dan Şehit Kasım Süleymani Açıklaması (Video)

Hamas liderlerinden Mahmud Ez Zehhar: "Şehadet ediyoruz ki Hacı Kasım Süleymani hep bizim yanımızdaydı." 

Görüntülenme: 1205 Tarih: 15 Aralık 2020 10:35
Mahmud Ez Zehhar'dan Şehit Kasım Süleymani Açıklaması (Video)

Mahmud Ez Zehhar, Nuceba Hareketi'nin Gazze muhabirine şehit general Kasım Süleymani hakkında şu açıklamada bulundu: "Biz şehadet ediyoruz ki bu adam, biz sürgün döneminde Merciz Zuhur'da (Marj Al Zohour) iken Filistinlilerin yanında durdu.

Şehadet ediyoruz ki Hacı Kasım ve yanındakiler seçimleri kazanıp hükümet kurduğumuzda, Filistin davasını mali olarak desteklediler. Şahitlik ediyoruz ki çok ihlaslı bir insandı, zira onu öldüren suçluydu. Onun övgüye layık olduğuna tanıklık ederiz. Onun katili işgalcidir, bu adam için şahitlik ederiz çünkü onun katili siyonistti.

Onun için şahitlik ederiz zira onun katili (Trump), hatta kendi toplumu tarafından da son seçimlerde reddedilmişti. İran şimdiye kadar Filistin'i desteklemekten geri durmamıştır. İran, Suriye, Lübnan ve Filistin birinci derecede düşmanın hedefindedir.

Tüm Araplar Siyonist rejimin hedefindedir. Hatta İsrail'le ilişkileri normalleştirme adımları atan ülkeler bile Siyonistlerin şerrinden güvende değiller. İsrail amaçlarını gerçekleştirmek için onları kullanıyor işi bittikten sonra da atacak."

Not: Videonun tamamını Youtube kanalımızdan izlemek için 'MAHMUD EZ ZEHHAR'DAN ŞEHİD...' yazısına dokunun (tıklayın). Videoyu beğenmeyi, paylaşmayı ve DÜNYA KUDÜS GÜNÜ kanalımıza abone olmayı unutmayınız lütfen.  

kudusgunu.com

 

Yorumlar