Kürecik Nato Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi Dünya Direniş Günü Münasebetiyle Bir Bildiri Yayınladı

Biz, Kürecik Nato Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi olarak bugünde, ABD/NATO üslerinin başta Türkiye’miz olmak üzere Batı Asya’dan sökülüp atılması için mücadelemize yılmadan devam edeceğimizi bir kez daha ilan ediyor ve tüm halkımızı 8 Ocak Cuma günü saat 14:00’da Malatya Soykan Meydanında düzenleyeceğimiz ‘NATO’ya ve Üslerine Hayır’ temalı kitlesel basın açıklamasına katılmaya davet ediyoruz. 

Görüntülenme: 1255 Tarih: 04 Ocak 2021 14:39
Kürecik Nato Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi Dünya Direniş Günü Münasebetiyle Bir Bildiri Yayınladı

Şehitlerin Rabbi Olan Yüce Allah’ın Adıyla! ‘Allah yolunda öldürülenlere ‘’ölüler’’ demeyin; onlar diridir, fakat siz fark etmiyorsunuz.’ (Bakara Suresi 154. Ayet)

Aziz Halkımız!

Bilindiği gibi geçen sene 3 Ocak gecesi, katil ABD'nin SİHA’ları Bağdat havaalanı yolunda, Siyonistlerin, Amerikalıların ve tekfircilerin korkulu rüyası olan Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani’nin ve Haşdi Şabi başkan yardımcısı Ebu Mehdi El Mühendis'in de içinde bulunduğu araçlara füzelerle saldırarak bu aziz komutanlarla birlikte 8 mücahidi şehit etti. Terörist Pentagon'un  yaptığı resmi açıklamaya göre, bu vahşi saldırının emrini katil Trump bizzat kendisi verdi. Trump’a bu katliamda Siyonist Netanyahu ve Suudi prensi Bin Selman da destek verdi. Bu katliamı yapan büyük Şeytan ABD, Siyonist Trump, korsan İsrail ve Suudi Amerika’yı bir kez daha şiddetle lanetliyoruz. Şehitlerin intikamı büyük Şeytan ABD'den, katil Trump'tan, Siyonist İsrail’den ve Suudi Amerika’dan mutlaka alınacaktır bundan şüphe etmiyoruz.

Şanlı Kudüs Ordusu, Mescidi Aksa'yı çok yakında mutlaka özgürlüğüne kavuşturacaktır biiznillah.

İslam ümmetinin General Kasım Süleymani gibi aziz bir evladını hak yolunda kurban sunduğu bugün, DÜNYA DİRENİŞ GÜNÜ olarak ilan edildi. Biz bugünde Direniş Cephesi ile ahdimizi ve misakımızı yeniliyoruz. Peki! Büyük Şeytan ABD, Siyonist İsrail ve bölgedeki satılık Arap krallıkları neden Kasım Süleymani’yi hedef almıştı? Çünkü şehit Süleymani ve arkadaşları Siyonistlerin ve emperyalistlerin Lübnan’daki, Gazze’deki, Irak’taki, Suriye’deki, Bosna’daki ve diğer İslam beldelerindeki uğursuz planlarını bozmuştu.

Şehit Süleymani, büyük Şeytan ABD’nin desteği ile tekfirci IŞİD çapulcuları, Irak şehirlerini tek tek işgal etmeye ve mezhep savaşı çıkarmak için Kerbela ve Necef’teki Ehli Beyt imamlarının kutsal türbelerine yöneldiği zaman, sahaya inerek tekfircilerin tüm hain planlarını akamete uğratmıştı.

Şehit Süleymani, Lübnan ve Gazze’ye kornet füzeleri başta olmak üzere ihtiyaç duyulan silahları ulaştırıp Filistinli ve Lübnanlı mücahitlere eğitim verdirerek korsan İsrail’in hevesini kursağında bırakmıştı.   Kudüs gücü komutanı Şehid Kasım Süleymani sadece bir ülkenin ve bir halkın evladı değildi. Kudüs ve Mescidi Aksa aşığı bu şehit, İmam Hamenei’nin de veciz bir şekilde buyurduğu gibi İslam ümmetinin kahramanıydı.

Hamas lideri İsmail Heniyye, şehit general Süleymani'yi şu anlamlı cümle ile tanımlamaktadır: 'Kasım Süleymani Kudüs şehididir. O ömrünü Filistin direnişine adadı.'

Bugün, ülkemizde şehit Süleymani hakkında kuşku duyan birileri varsa gözlerini ve kulaklarını Filistinli direniş gruplarının komutanlarına ve liderlerine çevirsinler ve şehit Kasım Süleymani’yi onlardan dinlesinler. Biz, Kürecik Nato Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi olarak bugünde, ABD/NATO üslerinin başta Türkiye’miz olmak üzere Batı Asya’dan sökülüp atılması için mücadelemize yılmadan devam edeceğimizi bir kez daha ilan ediyor ve tüm halkımızı 8 Ocak Cuma günü saat 14:00’da Malatya Soykan Meydanında düzenleyeceğimiz  ‘NATO’ya ve Üslerine Hayır’ temalı kitlesel basın açıklamasına katılmaya davet ediyoruz.   KÜRECİK NATO RADAR ÜSSÜNE HAYIR İNİSİYATİFİ

03/01/2021

 

Yorumlar