Kudüs Şehidi Süleymani İçin Gazze'de Anma Programı Düzenlendi (Video Türkçe Altyazılı)

Nuceba Direniş Hareketi'nin Gazze muhabirinin bildirdiğine göre, dün Filistinli direniş grupları tarafından şehit Kasım Süleymani'yi anma toplantısı düzenlendi. 

Görüntülenme: 1409 Tarih: 06 Ocak 2021 18:02
Kudüs Şehidi Süleymani İçin Gazze'de Anma Programı Düzenlendi (Video Türkçe Altyazılı)

Gazze'de, Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin şehadetinin 1. yıl dönümü münasebetiyle 'Kudüs Şehidi' temasıyla Hamas, İslami Cihad ve diğer direniş gruplarının liderlerinin ve halkın geniş katılımı ile bir anma merasimi tertiplendi.

Hamas liderlerinden Mahmud Ezzehar ve İslami Cihad liderlerinden Hıdır Habib Nuceba muhabirine şehitle ilgili olarak şunları ifade ettiler.

HIDIR HABİB (İSLAMİ CİHAD KOMUTANI): 'Biz bu büyük insanın tavsiyelerini unutmayacağız ve o tavsiyeler doğrultusunda Allah'ın izniyle Filistin'in tamamını işgalden kurtarıncaya kadar çalışacağız.' MAHMUD EZZEHAR (HAMAS KOMUTANI): Şehit Süleymani Filistin'in kurtuluşuna ortaktır. Bize göre o şehittir. Çünkü Filistin'in özgürlüğü için ihlaslı bir şekilde çalışıyordu. Başka hiçbir niyeti yoktu. Kendisi bir gün bana şöyle demişti: "Ben, Filistin'in kurtuluşu için cihad etmekle Allah'a yaklaşıyorum." Bütün Filistinli direniş grupları direnişin bugünkü gücüne ulaşmasında onun yaptığı yardımları inkar etmiyorlar.'

kudusgunu.com

Yorumlar