Ensarullah'tan Gasıp İsrail'e Sert Uyarı

Yemen Ensarullah Hareketi'nin siyasi bürosunun bir üyesi, “Siyonist rejimin bu ülke halkına yönelik her türlü aptallığına "Allah yolunda cihat" ilan ederek güçlü bir şekilde karşılık vereceğiz” uyarısında bulundu. 

Görüntülenme: 1145 Tarih: 12 Ocak 2021 02:17
Ensarullah'tan Gasıp İsrail'e Sert Uyarı

Yemen Ensarullah Hareketi siyasi bürosu üyesi Fazıl Ebu Talip, “Siyonist rejimin bu ülke halkına yönelik her türlü aptallığına "Allah yolunda cihat" ilan ederek güçlü bir şekilde karşılık vereceğiz” ifadesinde bulundu. 

Fazıl Ebu Talip şunları söyledi: ‘Siyonist rejimin kritik ve hayati hedeflerine mümkün olan en güçlü darbeleri vurmak için bir an bile tereddüt etmeyeceğiz. 

Katil Siyonistler defalarca Yemen'den Siyonist rejime yönelik bir tehdit olarak bahsettiler ve bugünden itibaren, Yemen Ensarullah hareketi lideri Abdülmelik Husi’nin “Bizim, gaspçı ve İslam ümmetinin düşmanı olarak Siyonist rejime düşmanlık konusundaki duruşumuz, ilkeli, insani ve ahlaki bir duruştur ve İslam Ümmetinin şerif ve özgür insanlarıyla aynı doğrultudadır” şeklindeki açıklamalarını hatırlamak gerekir.

Siyonist düşman milletimize karşı bir aptallık ederse, bu düşmana karşı Allah yolunda cihad ilan etmekten çekinmeyeceğiz ve bu düşmana acı verici darbeler vurmakta da tereddüt etmeyiz. 

Suudiler ve BAE’liler, Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail'in hedeflerine ulaşmaları için sadece bir araçtır ve Yemen halkına yönelik saldırılar esas olarak Beyaz Saray ve Siyonist rejimin hedeflerine ulaşması için gerçekleşmektedir.’ 

rasthaber

Yorumlar