Mossad'ın Kadın Casusları Ne Tür Eylemlerde Kullandığı İfşa Oldu

Siyonist bir medya kuruluşu, kadın Mossad casuslarının terörist eylemlerdeki gizli ve tehlikeli rolünü ifşa etti. 

Görüntülenme: 1071 Tarih: 09 Şubat 2021 05:36
Mossad'ın Kadın Casusları Ne Tür Eylemlerde Kullandığı İfşa Oldu

Terör rejimi İsrail medyasından Channel 12 televizyonu, dün "İsrail İstihbarat Teşkilatındaki Kadınların Dünyası" başlıklı bir haberde, Mossad'daki kadınların kilit operasyonlar gerçekleştirdiğini ve Mossad'daki rollerinin erkeklerinkinden daha az önem taşımadığını bildirdi.

Televizyon programında, 1960'ların Mossad şefi Nasyahu, Mossad başkan yardımcısı Aliza Magen ve suikastın faili Erica Chambers'in, Ocak 1979'da Ali Hasan Salame'ye düzenlenen terör saldırısındaki rollerini hatırlattı. 

İsrail devlet televizyonu, Mossad casusu kadınların yürüttüğü en önemli görevlerden birinin İsrail ile bazı Fars Körfezi ülkeleri arasındaki bağları güçlendirmek olduğunu ve Mossad başkanı Yossi Cohen'in geçen Aralık ayında Mossad ajanı sekiz kadına ırkçı İsrail ile  BAE ve Bahreyn arasında varılan uzlaşmadan dolayı takdirname verdiğini bildirdi.

Siyonist medya kanalı, kızları Mossad'a çekmenin evli kadınlardan daha kolay olduğunu belirterek, Mossad'a katılan kadınlar arasında boşanma oranının çok yüksek olduğunu çünkü uzun süre eşlerini ve çocuklarını terk ettiklerini ve yanlarında olmadıklarını bildirdi.

parstoday

Yorumlar