Katil İsrail Askerleri Filistinli Genci Şehit Etti

Haber kaynakları Siyonist rejim polisinin işgal edilen Filistin'in Hayfa kentinde bir Filistinli genci kurşunla hedef alarak şehit ettiklerini duyurdular. 

Görüntülenme: 1552 Tarih: 30 Mart 2021 21:06
Katil İsrail Askerleri Filistinli Genci Şehit Etti

İRNA'nın bildirdiğine göre Siyonist rejim polisi 33 yaşındaki Münir Enebtavi'nin bıçakla polise saldırısı ardından öldürüldüğünü iddia etti.
Fakat şehidin kız kardeşi İbranice yayınlanan Yediot Ahoronot gazetesine yaptığı açıklamada, kardeşinin suçsuz olduğunu bu yüzden sessiz kalmayacağını, onun hasta olduğunu ve tedaviye ihtiyacı olduğunu belirterek, polisin yalan söylemekten vaz geçmesi gerektiğini söyledi.
Şehidin kız kardeşi polisin onlara yardım etmek yerine kardeşini öldürdüğünü, polisin öldürmekten başka bir şey bilmeyen cinayetkar olduğunu söyledi.
Geçen haftalarda işgal edilen Filistin topraklarında Um el-Fahm kentinde Siyonist rejim polis güçlerinin şiddet eylemleri ve Filistinliler için ortamın güvensizleşmesi amacıyla suç çeteleri ile işbirliği yapmasına itiraz amacı ile geniş çaplı gösterilerin düzenlendiği bir ortamda Filistinli genci öldürdü.

parstoday

Yorumlar