Yahya Sinvar Heden Hedefte?

 

Görüntülenme: 801 Tarih: 26 Ağustos 2021 13:13
Yahya Sinvar Heden Hedefte?

Bu açıklamanın işgalciler için ne şaşırtıcı ne de ilginç olduğunu söylediğimizde, Amerika ve Batı'nın dünyaya ‘İsrail'in istisnai ve hukukun üstünde bir varlık olduğu’ olgusunu dayatması gerçeğinden hareket ediyoruz. Ve herhangi bir ülke veya uluslararası parti tarafından cezalandırılmaktan, hatta hesap vermekten korkmadan istediğini yapabilir. İsrail'e izin verilenler diğer ülkelere, özellikle Arap ve İslam ülkelerine yasaktır.

İşgalin 70 yıldır gerçekleştirdiği suçlar, savaşlar, saldırılar ve suikastlere karşı kimse harekete geçmedi, aksine Batı, Amerika'nın başında İsrail'in yaptıklarını haklı çıkarıyor, hatta teşvik ediyor, yapması için yardım ediyor.

Öte yandan Batı'nın dünyayı kurduğunu ama içinde oturmadığını görüyoruz. Eğer Filistinli bir çocuk ağır silahlı bir işgal askerine taş atmaya cesaret ederse, bu çocuk bir teröriste ve taşlar ölümcül bir silaha dönüşür ve işgal güçleri çocuğu tutuklama, hapsetme ve işkence etme hakkına sahip olacaktır.

Bu nedenle, işgalci milletvekilinin Gazze'deki Hamas liderini öldürme çağrısı bir işaret değildi. Suikastlar eski bir işgal rejimi stratejisidir ve siyonist rejimin tüm liderlerinin insanlığın kanayan yüzü olan bu suçlarla gurur duyması dikkat çekicidir,

Dünya işgalin, Şeyh Ahmed Yasin, Yahya Ayyaş, Abdül Aziz Rantisi, Fethi Şikaki, Baha Ebu el-Atta ve yüzlerce Filistinli lider, aydın ve gazeteci, Lübnanlı, Arap ve Müslüman'a nasıl suikast düzenlediğini görmüştür.

İşgal rejimi milletvekilinin sözlerinden açıkça anlaşılıyor ki, Sinvar onlara zarar verdi ve geçen Mayıs ayında "Seyf el-Kudüs" savaşı siyonistler için büyük bir yenilgi ve Gazze'deki İslami direniş için büyük bir zafer oldu.

Son olarak, İsrail'in suikast politikasını, dünya ülkeleri tarafından, muhalif olarak gördükleri kişilere karşı uygulanan bir yasaya dönüştüreceğini varsayarsak, dünya nasıl bir yer olur? Dünya karanlık bir kaos tüneline girmeyecek mi? Güçlülerin zayıfları yediği  bir ormana dönüşmeyecek mi?

Ya Hamas yetkililerinden biri işgal rejimi temsilcisine aynı şekilde cevap verse ve işgalin başbakanının öldürülmesini talep etseydi ne olurdu? Batı, İsrail gece gündüz açıkça Gazze'deki Hamas hareketinin başını öldürmeye çağırdığındaki gibi yani  şimdi olduğu gibi dilsiz olur muydu?

Fayrouz Bağdadi

Yorumlar