Birleşik Arap Emirlikleri'nden Yeni İhanet Adımı

Siyonist işgal rejiminin İçişleri Bakanı Bayan Ayelet Shakid bugün (5 Ekim Salı) yaptığı açıklamada, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile İsrail arasında imzalanan karşılıklı olarak giriş vizesinin kaldırılması anlaşmasının önümüzdeki pazar gününden itibaren yürürlüğe gireceğini duyurdu 

Görüntülenme: 833 Tarih: 05 Ekim 2021 22:06
Birleşik Arap Emirlikleri'nden  Yeni İhanet Adımı

Shaked'in bunu, resmi olarak ziyaret düzenlediği BAE'nin başkenti Abu Dhabi'de gazetecilere yaptığı açıklamada duyurduğu haber verildi. 

Ayelet Shaked, BAE'ye düzenlediği ilk resmi ziyaretini dün başlatmıştı. Ziyaret esnasında mevkidaşı Seyf bin Zayed Al-i Naheyan ile görüşme yaptığı bildirildi. 

Siyonistlere ait Israel Hayom gazetesi Shaked'in ziyaretinin önemli bir kısmını mevkidaşı Seyf bin Zayed'le görüşmeye ayırdığını ve bu görüşmelerde "Akıllı Şehir" "Güvenli Şehir" ve "Dijitalleştirme" gibi birtakım ortak projeler üzerinde durduklarını dile getirdi. 

Siyonist İşiçleri Bakanı, Filistin Başkanı Mahmud Abbas'ın kendisiyle görüşmesi için gönderdiği daveti reddetmiş ve kişisel twitter hesabında; "Bu olmayacak. Lahey Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail askerleri aleyhine dava açan, yahudileri öldürenlere maaş ödeyen bir holokost (yahudi katliamı) inkarcısıyla buluşmayacağım." diye mesaj yayınlamıştı. 

Hitler'i gölgede bırakan siyonist vahşet ondan, kendisinin korkunç katliamlarının üstünü örtmek için yararlanma konusunda ısrarlı. 

Ama siyonist işgalciye bu cesareti verenler, onunla göbek dansını politik kurnazlık zanneden işbirlikçi yönetimler.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar