Filistinli Esirlerin Kazdığı Özgürlük Tüneli Siyonist Rejime Pahalıya Patladı

Siyonist haber çevrelerinden Maariv internet sitesi, korsan rejim İsrail ordusunun esirlerin hapishanelerdeki güvenliği yoğunlaştırmak için 2,5 milyon dolar değerindeki projesini başlatmak istediğini duyurdu. 

Görüntülenme: 758 Tarih: 01 Kasım 2021 10:14
Filistinli Esirlerin Kazdığı Özgürlük Tüneli Siyonist Rejime Pahalıya Patladı

Sema Haber Ajansı'nın bildirdiğine göre Maariv dün yaptığı açıklamada, Siyonist rejim ordusu mühendislik ve yapılandırma bölümünün 6 Filistinli esirin kaçışı ardından hapishanelerin "güvenliğini" arttırmak istediğini, bu yüzden 8 milyon Şekel değerinde bir projeyi gerçekleştirmek istediğini duyurdu.
Sitenin harbine göre proje esirlerin kaçışını engellemek için hapishane parmaklıklarını ve destek araçlarını güçlendirmeyi kapsıyor. 
Maariv gelecek günlerde Siyonist rejim hapishane mühendislik planlarının çizileceğini ve çalışmalara başlanacağını belirtti. 
Habere göre Filistinli esirlerin kaçışını engellemek için cezaevlerinin güvenliğini artırmak ve istenilen standartlara ulaşmak için bu projeye çeşitli uzmanlar katılacak.
6 Filistinli esir 6 Eylül tarihinde Siyonist rejimin en korunaklı Celbu' hapishanesinden kaçmayı başardılar fakat bir kaç gün sonra tekrar tutuklandılar.

parstoday

Yorumlar