Netanyahu'yu Korku Sardı

Korsan İsrail’in eski Başbakanı Benyamin Netanyahu kendisi ve ailesine yönelik güvenlik tedbirlerinin süresinin uzatılmasını istedi. 

Görüntülenme: 784 Tarih: 08 Aralık 2021 10:50
Netanyahu'yu Korku Sardı

Siyonist rejim medyasında çıkan habere göre, geçmiş yıllarda İranlı nükleer bilimcilere suikast emri veren eski Başbakan Benyamin Netanyahu Pazartesi günü şimdiki Başbakan Neftali Bennett’e bir mektup yazarak, kendisi ve ailesine yönelik güvenlik tedbirlerinin süresinin uzatılmasını istedi.

Netanyahu’nun iktidarın başından ayrılması üzerinden altı ay geçtiği bir sırada kendisi ve ailesi için uygulanan güvenlik tedbirleri gelecek hafta sona eriyor. Ancak Netanyahu kendisi ve ailesine yönelik tehditlerin devam ettiğini ve iç ve dış aktörlerin onları hedef alabileceğini iddia ediyor.

Netanyahu’nun ofisi mektupta, siyonist eski Başbakanın İranlı nükleer bilimcilere suikast emrini verdiğini hatırlatarak, İran veya korsan İsrail’e düşman olan başka ülkeler Netanyahu ve ailesine zarar verebileceğini iddia etti. Mektupta Netanyahu’nun son yıllarda düşman ülkelerin hakkında verdiği emirlerin üzerine düzenlenen operasyonların hassas olması itibarı ile hedef ülkelerin intikam amacıyla onu ve ailesini hedef alabileceği ileri sürüldü.

Netanyahu iktidarın başında bulunduğu dönemde şehit Muhsin Fahrizade başta olmak üzere bazı İranlı nükleer bilimcilere suikast düzenlenmesi için talimat vermişti. Bundan başka Netanyahu bazı Hamas ve Hizbullah liderlerinin şehadetlerinden de sorumlu tutuluyor.

Parstoday

Yorumlar