Önümüzdeki Günlerde Siyonist Rejim Hapishanesi Filistin Direnişine Şahit Olacak

Savaş Esirleri ve Özgürlükler Örgütü sözcüsü ve Filistinli Mahkumları Araştırma Merkezi başkanı, Siyonist hapishanelerdeki durumun çok gergin olduğunu vurguladı. 

Görüntülenme: 785 Tarih: 11 Şubat 2022 12:07
Önümüzdeki Günlerde Siyonist Rejim Hapishanesi Filistin Direnişine Şahit Olacak

Sputnik'in bildirdiğine göre Hasan Abdrabe dün yaptığı açıklamada Siyonist rejim yetkilileri Filistinli esirleri sindirme girişimlerine son vermemeleri halinde rejim hapishanelerindeki durumun çok gergin ve patlamak üzre olacağını söyledi.

Abdrabe ayrıca Siyonistlerin Filistinli esirlere yönelik ayrımcı eylemlerini eleştirerek, bu eylemlerin Siyonistlerin El-Assir hareketinin eylemlerini etkisiz hale getirme ve Filistinli esirleri sindirme niyetinde olduklarını açıkça gösterdiğini vurguladı.,

Bu arada Filistinli esirleri araştırma merkezi başkanı Riyad el-Eşger bu bağlamda yaptığı açıklamada, Siyonist hapishanelerdeki Filistinli esirlerin, Siyonist rejimin hapishane yetkililerinin saldırganlığını protesto etmek için hapishanenin tüm bölümlerini kapatmaya karar verdiklerini duyurdu. 

Filistin halkına seslenen Al-Assir hareketi, önümüzdeki Cuma ve Pazartesi'nin "hapishane içinde ve dışında öfke günleri" olacağını vurguladı.

Filistin STK'ları yaklaşık 4600 esirin Siyonist rejim hapishanelerinde olduklarını bunlardan en az 600'ünün hasta ve 4'ününde kanser olduğunu belirtiyorlar.

PARSTODAY

 

Yorumlar