Hamas'tan Korsan İsrail'e Şeyh Cerrah Uyarısı

 

Görüntülenme: 633 Tarih: 14 Şubat 2022 04:54
Hamas'tan Korsan İsrail'e Şeyh Cerrah Uyarısı

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Büro üyesi Harun Nasıruddin, İsrail işgal rejiminin Şeyh Cerrah Mahallesi ahalisine ve onlarla dayanışma içinde olanlara karşı şiddeti artırmasının ateşle oynamak anlamına geldiğini dile getirdi. 

Nasıruddin, Filistin Enformasyon Merkezi'ne yaptığı özel açıklamada, Hamas'ın aracılara Kudüs'te ve Şeyh Cerrah Mahallesi'nde son yaşanan olaylarla ilgili mesajlarını ilettiğini ve onlardan işgal rejimine, burada yaptıklarının ateşle oynamak anlamına geldiğini bildirmelerini istediğini vurguladı. 

Nasıruddin açıklamasında; "Hareketin liderliği, Mısır'daki kardeşlerle Kudüs'te olan bitenler ve ihlallerin iyice artması hakkında irtibatlar kurdu. İşgal rejimi eğer bu ihlalleri sürdürmekte ısrar ederse Kudüs Kılıcı Hareketi'nde yutmak zorunda kaldığı koru yeniden yutmak zorunda kalabilir." ifadelerine yer verdi. 

Nasıruddin, Kudüs ve özellikle de Şeyh Cerrah Mahallesi ahalisinin işgal güçlerine karşı verdiği kararlı mücadeleyi, sergilediği onurlu tavrı da gönülden desteklediklerini dile getirdi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar