Malatya'da Katil Herzog'un Türkiye'ye Davet Edilmesi Protesto Edildi (Video-Foto)

Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi tarafından Cuma namazının ardından Malatya Soykan Meydanında düzenlenen basın açıklamasında katil İsaac Herzog’un Türkiye’ye davet edilmesi şiddetle kınandı ve ülkemizin bir an önce NATO’dan çıkması ve NATO üslerinin kapatılması talep edildi. 

Görüntülenme: 948 Tarih: 04 Mart 2022 17:59
Malatya'da Katil Herzog'un Türkiye'ye Davet Edilmesi Protesto Edildi (Video-Foto)

İnisiyatif üyelerinin yanı sıra meydanda bulunan halkın ve Hüda Par Malatya teşkilatı gençlik kollarının da destek verdiği basın açıklamasında sunucu Kemal Kemahlı tarafından, bugün Pakistan’ın Peşaver kentinde Şii Müslümanların ibadet ettiği camiye Cuma namazı sırasında büyük şeytan ABD ve Siyonist İsrail’in beslemesi tekfirci bir örgüt tarafından yapılan saldırıda 45’den fazla Müslümanın şehit edilmesi telin edildi. Kemahlı yaptığı konuşmada, emperyalistlerin ve Siyonistlerin desteklediği tekfirci terör örgütlerinin mezhep savaşı çıkarma planlarının başarıya ulaşamayacağını vurguladı.

Başta rahmetli Necmettin Erbakan, şehit Şeyh Ahmed Yasin, şehit Abbas Musavi, şehit İmad Muğniye, şehit Fethi Şikaki, İsmail Heniyye ve Mavi Marmara şehitleri olmak üzere Hamas, İslami Cihad  ve Hizbullah şehitlerinin ve liderlerinin fotoğraflarını taşıyan topluluk basın açıklaması sırasında 'Katil Herzog'u İstemiyoruz', 'Kahrolsun İsrail Kahrolsun Amerika', 'Filistin'e İhanet Affedilemez', ‘Filistin Emanet Anlaşma İhanet’, 'Siyonist Elçilik Kapatılsın', 'Siyonist Devlet Yıkılacak Elbet', 'İsrail'le Anlaşma Büyük Vebaldir',  'İsrail'le Anlaşma Büyük Zillettir', 'Terörist İsrail Türkiye'den Defol, 'İslam Ümmeti Kabul Etmez Zilleti', 'Özgür Kudüs İsrailsiz Dünya', 'Kürecik İncirlik Kapatılsın', 'Mescidi Aksa Onurumuzdur', 'Malatya’dan Kudüs'e Direnişe Bin Selam', ‘Hizbullah’a Hamas’a Direnişe Bin Selam’, ‘NATO’dan Çıkılsın Üsler kapatılsın’ ve 'Müslüman Uyuma İlk Kıblene Sahip Çık' sloganlarını attı.

'Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'a Çağrımızdır: Katil Herzog'u Türkiye'de Görmek İstemiyoruz' ve 'Siyonist İsrail'in Güvenliğini Sağlayan Kürecik Nato Radar Üssü Kapatılsın' pankartlarının açıldığı basın açıklamasında bildiri Mavi Marmara gazisi Mehmet Tunç adına Hasan Muhsin Telek tarafından okundu.

Gazi Mehmet Tunç, okunan bildiride Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bu davetin iptal edilmesi çağrısında bulundu. 

Basın açıklamasının tam metni şu şekildedir:

Bismillahirrahmanirrahim

Çok kıymetli basın mensupları ve aziz vatandaşlarımız! 

Cumamız ve 3 aylarımız mübarek olsun. Kürecik NATO Radar Üssü’ne Hayır İnisiyatifi olarak her ayın ilk Cuma gününde düzenlediğimiz basın açıklamalarının bugün itibariyle 3. Yılını geride bırakmış bulunuyoruz.

Rabbimiz ömür verirse Türkiye’miz NATO’dan çıkıncaya kadar bu kutlu mücadelemizi kesintisiz olarak sürdürmeye devam edeceğiz inşallah. Hedefimize ulaşıncaya kadar her ayın ilk Cuma günü NATO’ya ve Üslerine Hayır Cuması’dır.   

Bugün bu meydanda hem NATO’ya Hayır Demek ve hem de siyonist İsrail Cumhurbaşkanı katil  Herzog'un Türkiye'ye davet edilmesini protesto etmek üzere toplanmış bulunuyoruz.

Bu basın açıklamamız aynı zamanda Mavi Marmara gazisi Mehmet Tunç tarafından, sayın cumhurbaşkanımıza ve hükümete kamuoyu önünde açık bir çağrıdır.

Terörist İsrail’in başı Yitzak Herzog’un hükümet tarafından Türkiye’ye davet edilmesi Türkiyeli Müslümanlar için bir utanç sebebidir. 

İslam âlemi içinde önemli ve mümtaz bir konuma sahip Müslüman milletimizin böyle bir utançla karşı karşıya kalması, tarihimize kara bir leke olarak sürülecektir. Yıllar önce Şimon Perez’in Millet Meclisimizde yaptığı konuşmanın hala sızısı yüreklerimizde iken, Yitzak Herzog’un Türkiye’ye nasıl bir teklif veya tehditle geleceği ise bizleri endişelendirmektedir.

Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafyanın en temel sorununun, Büyük Orta Doğu Projesi adı altında yürütülen Büyük İsrail Projesi olduğu bir gerçektir.  İslam âlemi ve mazlum coğrafyamız her gün ağır bedeller ödemeye ve acılar çekmeye devam ediyor. Haremimiz olan Mescidi Aksa her gün terörist İsrailliler tarafından basılıyor, Müslümanların izzetleri çiğnenmeye devam ediyor. Terörist İsrail’in işgalleri sebebiyle Müslüman yurdu her gün kan ağlıyor. Siyonist İsrail bir gün Gazze'ye, bir gün Batı Şeria'ya, bir gün Mescidi Aksa'ya ve şu anda da Kudüs'te Şeyh Cerrah Mahallesi'ne kuduz bir köpek gibi saldırmaya devam ediyor. Tüm bu gelişmeleri görmezden gelen İslam ülkelerinin liderleri de birer birer siyonist İsrail ile normalleşme adımları atıyor. 

Daha geçtiğimiz aylarda Birleşik Arap Emirlikleri'ni siyonist İsrail ile normalleşme anlaşması yaptığı için eleştiren ve büyükelçimizi o ülkeden çekme tehdidinde bulunan Cumhurbaşkanımız Erdoğan bugün ne değişti de siyonist Herzog'u Türkiye'ye davet etti? 

Siyonist İsrail'in daha önce verdiği hiçbir sözü tutmadığı ve ülkemizi sürekli zor durumda bıraktığı ne çabuk unutuldu?!

Akdeniz'in mavi sularında Mavi Marmara gemisinde 10 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını, yardım gönüllüsü kardeşlerimizi siyonist İsrail katletmedi mi? 

Biz Sayın cumhurbaşkanımızdan ve hükümetten siyonist İsrail ile tüm ilişkilerin kesilmesini isterken, katil Herzog'unTürkiye'ye davet edilmesi milletimizi derinden yaralamıştır. Bu davet Filistin davasına ihanet anlamına gelir. İsrail ile örtünen çıplak kalır. Siyonistlerle işbirliği yapanlar zillete düçar olur. Tarih bunun en güzel şahididir.

Biz katil cumhurbaşkanı Herzog'u şehit kanlarıyla sulanan ülkemiz topraklarında görmek istemiyoruz. Bu yanlıştan bir an önce dönülmeli ve bu davet iptal edilmelidir.

İki devletli çözüm önerileri ile gündeme gelen Herzog, çözümlerin değil terör faaliyetlerinin öncülerindendir.

Müslümanların hangi sorununa çözüm bulmuştur, Mescidimize yapılan hangi saldırıyı önlemiştir. Siyonist lobilerin ve Dünyadaki terörün ana merkezi olan ABD ile birlikte İslam coğrafyasında yaptıkları katliamlar, işgaller, tecavüzler, sömürü faaliyetleri ayan beyan ortadadır. Görmemek için kör, duymamak için sağır, dertlenmemek için vicdan ve izandan yoksun olmak gerekir.

Herzog, tıpkı diğer cumhurbaşkanları gibi kökten siyonizmi temsil eden bir isimdir. İsaac Herzog’un babası Haim Herzog da cumhurbaşkanlığı yapmıştır. Haim Herzog, siyonist İsrail’in kuruluş aşamasında Filistinlilere karşı terör eylemleri yapan gizli bir örgütün faal üyesidir. Ayrıca Haim Herzog, Mossad’ın içindeki özel suikast birliği olan AMAN’ın da yıllarca başkanlığını yapmıştır. Herzog bu dönemde Müslüman Kardeşler kurucusu Hasan El Benna’nın şehid edilmesi emrini veren bir katildir. Herzog ailesi siyonist İsrail’in kuruluşunda ve gelişiminde doğrudan yer almıştır. İşte görüldüğü gibi hükümet böyle eli kanlı bir aileden gelen Herzog’u ülkemize davet etmiştir. Yani korsan İsrail’de değişen hiçbir şey yoktur. Herzog’un kendinden önceki diğer terörist siyonist yöneticilerden hiçbir farkı yoktur.  

Müslüman liderlerin teröristlere tepki vermesi gereken yerde işbirliği için yarıştığını üzülerek görmekteyiz.  

Türkiye'miz hiçbir konuda şu anda siyonist İsrail'e muhtaç değildir. Ayrıca korsan İsrail'in Filistinli kardeşlerimizden çaldığı doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa'ya satmak istemesi milletimiz açısından kabul edilemez bir tekliftir. Hükümet, hırsız İsrail'in Filistinli kardeşlerimizden çaldığı doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa'ya satmasına aracılık etmemelidir. Milletimiz böyle bir anlaşmayı kabul etmiyor. Siyonist İsrail ile Türkiye’nin normalleşmesi Filistin halkına işgal, katliam ve zulüm olarak geri dönecektir. Kudüs’ün Kılıcı Savaşı ile bölgede karizması iyice çizilen, güvenlik sorunu yaşayan ve iç politik ve ekonomik istikrarsızlıklarla boğuşan gasıp İsrail’e bu davet ile hayat öpücüğü verilmesi büyük bir vebaldir. İşgalci İsrail artık Batı için bile bir kambura dönüşmüştür. Gasıp İsrail güvenilmez ve güçsüz bir ülkedir.

Terörist İsrail ayrıca hükümetten, başta HAMAS olmak üzere Filistinli direniş gruplarının Türkiye’deki faaliyetlerinin kısıtlanmasını istemektedir.

Türkiye, rahmetli Erbakan hocamızın her zaman vurguladığı gibi, siyonizmle mücadele ufkunu ve şuurunu kazanmalı ve korumalıdır. Türkiye’nin tükenmekte olan siyonist İsrail ile normalleşmeye ihtiyacı yoktur.  

Terör devleti ile yapılacak bir anlaşmada kazan-kazan esası kesinlikle söz konusu değildir. Böyle bir anlaşmanın amacı terörü meşrulaştırmaktır. İsrail’le normalleşme toprakları gasp edilen ve evleri yağmalanan mazlum Filistin halkı özelinde bütün Müslümanlara ihanettir. Filistinli çocukları katlederken gözünü kırpmayan, binlerce Müslümanı zindanlarda işkenceyle çürüten ve kendi menfaatleri için bölgeyi kan gölüne çeviren İsrail ile normalleşmek asla kabul edilemez. İsrail bir terör devletidir ve coğrafyamız için en büyük tehdittir. 

Bilindiği gibi Hükümet ile gasıp İsrail arasında kapalı kapılar ardında yapılan görüşmelerin nihayetinde 28 Haziran 2016 tarihinde imzalanan birinci normalleşme anlaşmasıyla Mavi Marmara davası rafa kaldırılmış, ikili ilişkiler yeniden hız kazanmıştı. İktidar ve İsrail arasında 2016’da imzalanan normalleşme anlaşmasının en büyük nedeninin İsrail’in gasp ettiği Müslümanların hakkı olan doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaştırılmak için bir boru hattı projesi olduğu biliniyordu fakat bugüne kadar net olarak ortaya konmamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “İsrail doğalgazını ülkemizde kullanırız, kullanmanın ötesinde Avrupa’ya geçişi için de müşterek bir çalışmanın içerisine gireriz” açıklamaları İsrail’in bu planının önünü açmış oldu. Hükümet bu şom planın taşeronu olmamalıdır.  

Batının etkisi ile şu anda bütün İslam ülkeleri maalesef İsrail'i dost olarak benimsediler. Biz böyle bir ortamda İsrail Cumhurbaşkanı'nın Türkiye'ye davet edilmesini kesinlikle kabul edemeyiz. Allah’tan korkun, Allah’a güvenin, ahiretinizi düşünün. Maalesef Müslüman halkların Filistin davasına gerekli önemi vermemesi ise ayrı bir vakadır. Filistin davası için gayret göstermek imanımızın ve insanlığımızın bir gereğidir. Elbet bir gün toprak olacağız, tek gayemiz Allah’ın rızasıdır. Haysiyetimizle yaşayalım ki, şerefli bir ölüm bizi bulsun.  Allah’ın laneti zalimlerin üzerine olsun. Zafer İslam’ındır. Zafer Allah’ındır. Allah’ın yardımı ise mücahitlerledir.

Özgür Kudüs Mücadelesine Yılmadan Devam Edeceğiz.

Direne Direne Kudüs’ü, Mescidi Aksa’yı ve Filistin’i Özgürleştireceğiz İnşallah.

1 Nisan Cuma günü yeniden buluşmak ümidiyle Allah’a emanet olunuz.

KÜRECİK NATO RADAR ÜSSÜNE HAYIR İNİSİYATİFİ 

kudusgunu.com

Yorumlar