Siyonist Rejim Genelkurmay Başkanından Savaşa Hazır Olun Emri

Siyonist İsrail Ordusu Genelkurmay Başkanı, güçlerine Gazze'ye karşı son savaşa benzer bir operasyona hazırlanmalarını emretti. 

Görüntülenme: 653 Tarih: 04 Nisan 2022 10:07
Siyonist Rejim Genelkurmay Başkanından Savaşa Hazır Olun Emri

Son günlerde Tel Aviv'in derinliklerinde Filistinlilerin Siyonist rejim karşıtı operasyonlarının artması, Siyonist yetkililer ve yerleşimciler arasında paniğe ve endişeye neden oldu ve Siyonistler bu operasyonlardan korkarak Filistinlilere yönelik saldırılarını yoğunlaştırdı.

Fars Haber Ajansı'nın bildirdiğine göre Siyonist rejimin Kanal 13 televizyonu, Genelkurmay Başkanı Avio Kokhawi'nin, kuvvetlerine, bir ay veya daha fazla bir süre içinde olası gerilimin tırmanmasına, ayrıca "Duvar 2'nin Muhafızları" Operasyonu'na ve olası bir tepkiye karşı hazırlıklı olmaları talimatını verdiğini bildirdi.

Duvarların Muhafızları, Siyonist rejimin (2021) Gazze Şeridi'ne yönelik son tecavüzünün adıdır. Filistinli gruplar ise operasyonlarını Kudüs Kılıcı olarak nitelendirdi.

Kukhawi ayrıca İslami Cihad hareketinin Cenin'de bu hareketin birkaç üyesinin öldürülmesine tepki olarak Gazze'den roket atabileceğini iddia etti.

Cumartesi sabahı Cenin'in güneyindeki Arap bölgesinde İslami Cihat hareketi mensubu üç Filistinli Siyonist rejim tarafından şehit edildi ve iki Siyonist asker yaralandı.

Siyonist ordu sözcüsü Ron Kukhaf da dün (Pazar) ordu güçlerinin artan gerilimler ve Ramazan ayıyla ilgili uyarılar nedeniyle Batı Şeria'daki operasyonlarını yoğunlaştırdığını söyledi.

Rasthaber

Yorumlar