General Ali Fedevi: 'Devrim Muhafızları Filistinlilerin Elini Boş Bırakmayacak'

Devrim Muhafızları komutan yardımcısı "İmam Hamanei'nin de buyurduğu gibi ve Şehit Süleymani'nin de yaptığı gibi Filistinlilerin eli boş bırakılmayacak, ellerini güçlendirmeye devam edeceğiz. Devrim Muhafızları sürekli onların elini dolduracaktır." dedi. 

Görüntülenme: 415 Tarih: 10 Ağustos 2022 09:43
General Ali Fedevi: 'Devrim Muhafızları Filistinlilerin Elini Boş Bırakmayacak'

General Ali Fedevi, Tahran halkının Siyonist karşıtı gösterisinde konuştu. 

Muharrem ayı ve Kerbela ve Aşura olayları ile ilgili konuşan General Fedevi "İslam İnkılabı'nın hak cephesi ileriye doğru yol alıyor. Allah'ın emirlerini yerine getiriyor.  Tüm bu yıllarda vaatlerini yerine getirmedi mi? Filistin halkının bugünkü durumu onlar öncesi ile aynı mı?" vurgusunda bulundu. 
General Fedevi ayrıca şu açıklamada da bulundu: "Batıl cephesi hak cephesinin şartlarını kabul etmeli.Son günlerde Siyonist Rejim şeytanı, aptalca girişimlerde bulunarak tekrar yeni bir  yenilgi tattı. İslami Cihat karşısında dayanamadılar.Yenildiler ve şartları kabul ettiler."

Devrim Muhafızları komutan yardımcısı General Fedevi "Liderimiz İmam Hamanei'nin de buyurduğu gibi ve Şehit Süleymani'nin de yaptığı gibi Filistinlilerin eli boş bırakılmayacak, ellerini güçlendirmeye devam edeceğiz. Devrim Muhafızları sürekli onların elini dolduracaktır."dedi. 

General Fedevi "Biz elimizden geleni, görevimizi yapıyoruz, sonuç artık Allah'ın iradesine bağlı." vurgusunda bulunarak Siyonist Rejim destekçisi bölge ülkelerini de uyardı ve bu şeytani uykudan uyanmalarını istedi.

tesnim

Yorumlar