Hamas Üyesi İsmail Rıdvan: İran Direnişi ve Kudüs'ü Desteklediği İçin Yaptırım Altında

Hamas hareketinin bir üyesi, “Bugün İran'daki kardeşlerimize diyoruz ki, Filistin'deki kardeşleriniz hayatlarının sonuna kadar dimdik duran mücahitlerdir ve bu direniş daha da artacaktır” dedi. 

Görüntülenme: 294 Tarih: 01 Mart 2023 09:46
Hamas Üyesi İsmail Rıdvan: İran Direnişi ve Kudüs'ü Desteklediği İçin Yaptırım Altında

Direniş ekseninin medya şehitlerini anma töreni dün akşam direniş medyasının şehitlerinin ailelerinin ve bir grup askeri ve ulusal yetkili ve milletvekilinin katılımıyla İran İslam Cumhuriyeti Meclis salonunda düzenlendi.

Hamas hareketinin yetkilisi ve eski Filistin Vakıflar Bakanı İsmail Rıdvan bu törende şunları söyledi: ‘İmam, Filistin'in pusulamız olduğunu söylemek istedi ve bu nedenle İran, direnişi ve Kudüs'ü desteklemektedir. Dolayısıyla bugün İran’ın yaptırım altında olduğunu görüyorsunuz. Ama İran bizimle yoluna devam ediyor. Bugün İran'daki kardeşlerimize diyoruz ki, Filistin'deki kardeşleriniz hayatlarının sonuna kadar dimdik duran mücahit savaşçılardır ve bu direniş giderek artmaktadır ve Batı Şeria, Nablus'a kadar direnişimizin bir simgesidir.

Bugün hepimizin bir aslan yuvası olduğunu söylüyoruz. Düşmanlar direnişi kökünden yıkmak ve şanını küçültmek istediler ama asla başaramayacaklar. Biz Kudüs'ün bizim için olduğuna inanıyoruz. Kudüs bir İslam toprağıdır ve öyle kalacaktır ve biz işgalcilerle çatışmaya gireceğiz. Mücahitlerin birliğini ve direnişi vurguluyoruz. Biz mukaddesatı savunuyoruz. Bu kurtuluş yoluna devam ediyoruz. Hepimizin elinde silah var ve Mescid-i Aksa konusunda hiçbir toleransımız yok. Direnişi zayıflatmak isteyen tüm komploları etkisiz hale getireceğiz. Zafere ulaştığımızda kalplerimiz soğuyacak. Direniş medyasının şehitlerini ve tüm direniş şehitlerini ve bu programı hazırlayanları selamlıyorum. Biz her zaman İslami birliği vurguluyoruz.’

rasthaber

Yorumlar