Hüsam Bedran: Tek Yol Direniş

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyesi ve Ulusal İlişkiler Ofisi Başkanı Hüsam Bedran, El-Aksa kanalına yaptığı açıklamada, Filistin iç cephesinin işgale karşı birlik içinde olduğunun açık hale geldiğini söyledi. 

Görüntülenme: 294 Tarih: 04 Mart 2023 00:23
Hüsam Bedran: Tek Yol Direniş

Bedran, işgale karşı mücadelenin tek yolunun direniş olduğu noktasında sivil ve siyasi düzeyde görüş birliği bulunduğunu ifade etti.
Yahudi yerleşimcilerin Huvara beldesine saldırılarının fanatik Siyonist işgal hükümeti yönetiminde işlenmiş bir suç olduğuna işaret eden Bedran, işgal rejimi hükümetinin çetelerden ve aşırılardan oluştuğunu, cinayetlerin işgal hükümetinin faşist ve ırkçı yüzünü, Filistinlileri yok etmek istediğini ortaya çıkardığını bildirdi.
Filistin halkının kararlı olduğunu ve topraklarındaki direnişini sürdüreceğini, yaşadığı tüm acılara rağmen iradesinin kırılmadığını kaydeden Bedran, Filistin direnişinin sahadaki mücadelenin omurgasını teşkil ettiğini, işgalci düşmana karşı koyma görevini yerine getirdiğini, Hamas’ın işgale karşı direniş yolunda yürümeye devam edeceğini belirtti.
Bedran, Hamas’ın geçtiğimiz günlerde işgal rejiminden yetkililerin de katılımıyla Ürdün’ün Akabe kentinde gerçekleştirilen toplantıyı ve toplantı sonrası alınan kararları kınadığını bir kez daha dile getirdi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar