Aslanlar Yuvası: Bağımsızlığın Tek Yolu Direniştir

Nablus merkezli direniş grubu olan Aslanlar Yuvası bugün (3 Nisan Pazartesi) sabah işgal güçlerinin Nablus'a düzenlediği baskında şehit edilen iki kişi için taziye mesajı yayınlarken, şehitlerin yolunu sürdüreceğini hatırlattı.  

Görüntülenme: 539 Tarih: 03 Nisan 2023 17:31
Aslanlar Yuvası: Bağımsızlığın Tek Yolu Direniştir

Aslanlar Yuvası yaptığı basın açıklamasında, işgal karşısında kararlılıkla direnerek canlarını feda eden iki şehitten dolayı başta şehitlerin kendi aileleri olmak üzere tüm Nablus ahalisini tebrik ettiğini, Yüce Allah'tan bu iki yiğidin şehadetini kabul etmesini dilediklerini dile getirdi. 

Aslanlar Yuvası açıklamasında Filistin topraklarını işgalden kurtarmanın ve bağımsızlığına kavuşturmanın silahlı direnişten başka bir yolunun bulunmadığını hatırlatarak; "Biz de Allah'ın izniyle, arkamızı dönmeden bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Temiz şehitlerimiz için de rahmet ve sonsuz hayat diliyoruz." ifadesine yer verdi. 

Bugün sabah Nablus'ta işgal güçlerinin baskınları sebebiyle meydana gelen çatışmada Muhammed Nasır Said ve Muhammed Ebu Bekr Cuneydi isimli iki Filistinli şehit edilmişti.

Bugün Nablus'taki saldırıda şehit edilen iki kişiyle birlikte bu yılın başından itibaren işgal güçlerinin ve onların himaye ettiği yerleşimci terör çetelerinin saldırılarında şehit edilen Filistinli sayısı 95'e çıktı. Bunlardan 17'sinin kadın ve çocuk olduğu ifade edildi. Filistin'in 1948'de işgal edilmiş kısmında yer alan Nakab bölgesinde de bir Filistinli genç işgalcilerin baskınlarında şehit edildi. 

Hamas, işgalcilerin Nablus saldırılarıyla ve iki kişinin şehit edilmesiyle ilgili bir açıklama yayınlayarak şehitler için başsağlığı dilerken, siyonist işgal güçlerine gem vurmanın tek yolunun direniş olduğuna dikkat çekti.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar