Sharp Boys Hacker Grubu 200 Bin Siyonistin Bilgilerini Ele Geçirdi

Bir hacker grubu, bir bilgi depolama ağını ele geçirdikten sonra çok sayıda siyonist işgalcinin özel bilgisine ulaşıp 200 bininin bilgilerini  yayınladı.  

Görüntülenme: 265 Tarih: 27 Nisan 2023 20:32
Sharp Boys Hacker Grubu 200 Bin Siyonistin Bilgilerini Ele Geçirdi

Siyonistlere ait Yedioth Ahronoth isimli gazetenin yayınladığı habere göre kendini Sharp Boys olarak isimlendiren hacker grubu dün (26 Nisan Çarşamba) gece 200 bin siyoniste ait hassas özel bilgiyi yayınladı. Bu bilgilere, siyonistlerin Gelecek Akademileri ağına hizmet eden bilgi depolarını ele geçirmeleri üzerine ulaştıklarına dikkat çekildi. 

Haberde 200 bin siyonistin bilgi ve dokümanlarının açıklandığı, açıklanan bilgi ve dokümanlar arasında özel kimliklerin fotokopilerinin, adreslerin ve e-mail adreslerinin de yer aldığı belirtildi. 

Hacker grubunun açıkladığı bilgi ve dokümanlar arasında yüzlerce özel kimlik fotokopisi, iş envanteri, askerlik hizmetiyle ilgili belgeler ve buna benzer hassas bilgiler yer alıyor. 

Hacker grubu ellerinde işgal rejiminde 2009 yılından beri tahsil veya iş hayatı yaşamış 500 bin öğrenci ve öğretmenin bilgisinin yer aldığını ve bunları da satışa çıkardıklarını duyurdu. 

Gazetenin haberinde hacker grubunun 1990'dan bu yana kurulan eğitim kurumlarını hedef aldığı, bunların arasında Kudüs'te, Tel Aviv'de, Bi'ru's-Seba'da, Hayfa'da ve daha başka şehirlerde faaliyet yürüten 7 meslek eğitimi akademisi ve dört mühendislik okulunun yer aldığı belirtildi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar