Aslanlar Yuvası'ndan Korsan İsrail'e Uyarı

İşgal güçleri tarafından dün Balata Mülteci Kampı'na düzenlenen saldırıda şehit edilen Faris Haşşaş isimli genç için taziyede bulunan Aslanlar Yuvası isimli mücahit örgütü, işgale karşı direnişin kararlılıkla sürdürülmesini de takdir ettiklerini dile getirerek bir adım bile geriye çekilmenin söz konusu olamayacağını vurguladı.  

Görüntülenme: 436 Tarih: 14 Haziran 2023 19:32
Aslanlar Yuvası'ndan Korsan İsrail'e Uyarı

Aslanlar Yuvası dün (13 Haziran Salı) akşam yayınladığı açıklamada, şehit Faris'in işgale karşı onurlu mücadelede canını feda ettiğini, onun bu mücadelesiyle onur duyduklarını Aslanlar Yuvası mücahitlerinin de işgalcilerin Balata Mülteci Kampı'na düzenledikleri baskına karşı onunla aynı safta mücadele ettiklerini dile getirdi. 

Aslanlar Yuvası açıklamasında ayrıca siyonist işgalcilerin Batı Şeria'nın kuzey kesimine yönelik yeni bir saldırı tehdidinde bulunduğunu hatırlatarak bütün direnişçileri böyle bir saldırı planı karşısında hazırlıklı olmaya çağırdı. 

Açıklamada işgalcilerin böyle bir tehdidi karşısında asla geri adım atılmayacağı ve teslim olmanın da söz konusu olamayacağı, Aslanlar Yuvası'nın halkını mahcup etmeyeceği belirtildi.

Siyonist işgal güçlerinin dün öğle saatlerinde, Filistin'in Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Nablus'un doğusundaki Balata Mülteci Kampı'na düzenledikleri baskın ve kamp içinde bir kişinin evini kuşatmaya almaları sebebiyle Faris Haşşaş isimli genç şehit edilirken, 8 kişi de yaralanmıştı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar