Kemal Kemahlı: Katil Netanyahu'nun Türkiye'ye Gelmemesi İçin Harekete Geçmeliyiz

 

Görüntülenme: 470 Tarih: 21 Temmuz 2023 00:14
Kemal Kemahlı: Katil Netanyahu'nun Türkiye'ye Gelmemesi İçin Harekete Geçmeliyiz

Bismillah

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının bildirdiğine göre, hükümetin daveti üzerine siyonist rejim başbakanı katil Netanyahu 28 Temmuz tarihinde necis bedeniyle ülkemiz topraklarını kirletecek.

Bu tarih, aynı zamanda 10 Muharrem Aşura gününe yani İmam Hüseyin ve yaranlarının Kerbela’da zalim Yezit’in emriyle şehit edildiği güne denk geliyor.

Geçici israil rejimi elebaşısı Isaac Herzog’un Türkiye’ye davet edilmesinin ardından, Mavi Marmara katliamının emrini veren çağın Yezit’lerinden Netanyahu’nun ülkemize davet edilmesi Ak Parti hükümetinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Filistin davasını bir kez daha sırtından hançerlemesi anlamına gelmektedir.

Kudüs, Mescid-i Aksa, Gazze ve Batı Şeria eksenli çok kritik gelişmelerin ve büyük zulümlerin yaşandığı bir zaman diliminde katil Netanyahu’yu ülkeye davet etmek Filistin-Kudüs davasına büyük bir ihanettir. Başta HAMAS liderleri olmak üzere tüm Filistinli Direniş Gruplarının ve önemli şahsiyetlerin Dünya Müslümanlarını Mescid-i Aksa’yı ve Kudüs’ü korumaya davet ettiği bir dönemde, bu daveti nasıl izah edeceksiniz milletimize ve İslam Alemine?!

Ayrıca katil Netanyahu siyasi açıdan ülkesinde çok zor durumdayken siz bu davetle Netanyahu’ya can simidi atmış olmuyor musunuz? Terörist Netanyahu’nun siyasi ikbalini kurtarmak size mi düştü?!  

Anladık ki Filistin ve Kudüs davasına ihtiram göstermiyorsunuz, fakat en azından sizden, kendi masum vatandaşlarınızın Akdeniz’in mavi sularında hunharca katledilmesi emrini veren katil Netanyahu’yu ülkemize davet etmeye utanmanızı beklerdik. Fakat maalesef sizde o utanma duygusu da kalmamış.

Filistin davası ve Mavi Marmara şehitleri yıllardır büyük yanlışlar üzerine bina ettiğiniz dış politikanızın en büyük kurbanlarıdır.

Yanlış dış politikanızı yine yanlış bir dış politika ile düzelteceğinizi zannediyorsunuz. Necaset, necasetle temizlenmez. Siyonistlere güvenilmeyeceğini öğrenemediniz mi daha? Başınız yine taşa değince ‘eyvah’ diyeceksiniz ve fakat yine iş işten geçmiş olacak.

Tüm siyasi partilere ve sivil toplum kuruluşlarına insanlık ve Filistin adına şu çağrıda bulunuyoruz:

Gelin! El birliği yaparak katil Netanyahu’nun ülkemize gelişini engellemek için bir an önce harekete geçelim. Mitingler, basın açıklamaları, yürüyüşler düzenleyelim. Hükümeti bu yanlıştan dönmeye zorlayalım. Mavi Marmara şehitlerinin hepimizin üzerinde hakkı var. Onlar milletimizin desteğiyle tüm insanlık ve Filistin adına bu kutlu yola çıktılar ve bedel ödediler. Yarın ruz-ı mahşerde onların önünde boynumuz bükük kalmasın.

Şimdi, gün harekete geçme günü ve katil Netanyahu’yu bu topraklara sokmama günüdür!

Tarih Türkiyeli Müslümanların önüne bu Hüseyni günlerde bir Aşura Destanı yazma fırsatını altın tepside sunmuştur. Merhum şehit Murtaza Mutahhari günümüzün Kerbela’sı Filistin’dir diyordu. Bakalım İmam Hüseyin’e göz yaşı döktüğümüz bu günlerde günümüzün Kerbela’sı Filistin davasına ne kadar sahip çıkabileceğiz.  

Selam hidayete tabi olanların üzerine olsun.   

Kemal Kemahlı

21/07/2023

Yorumlar