Katil İsrail Gazze'yi Gece Boyunca Bombaladı

Dün (27 Ekim Cuma) akşam saatlerinde Gazze Şeridi’nin büyük bölümüyle internet ve telefon bağlantısı kesilirken işgal ordusu denizden, karadan ve havadan daha önce benzeri görülmemiş yoğunlukta bir saldırı başlattı. 

Görüntülenme: 329 Tarih: 28 Ekim 2023 03:39
Katil İsrail Gazze'yi Gece Boyunca Bombaladı

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirleri Gazze Şeridi’nde arka arkaya gelen saldırılarla birlikte internet ve telefon bağlantısının aniden kesildiğini bildirdi.
 

Yerel kaynaklar, işgal ordusunun telekomünikasyon şebekesini vurduğunu ve şebekenin büyük oranda çalışamaz hale geldiğini belirtirken, Filistin Telekomünikasyon Şirketi, işgal ordusunun yoğun bombardımanı altında internet ve telefon hizmetlerinin kesildiğini açıkladı.
 

Bu arada, işgal ordusu sözcüsü, işgal ordusunun Gazze Şeridi’ne yönelik kara operasyonlarını genişleteceğini duyurdu.
 

Yerel kaynaklar, işgal ordusu savaş uçaklarının Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine onlarca hava saldırısı düzenlediğini, ambulansların siren seslerinin duyulduğunu, internet ve telefon bağlantısı kesik olduğu için yaşananlar hakkında tam olarak bilgi alınamadığını ifade etti.
 

İslami Direniş Hareketi (Hamas), işgal ordusunun internet ve telefon bağlantısını kesmesinin dünyanın ve medyanın gözünden uzakta yeni katliamlar işleme niyetinde olduğunu gösterdiğini söyledi.
 

Katliamlardan işgal rejimini destekleyen ABD ve Batı ülkelerinin de sorumlu olduğuna işaret eden Hamas, Arap ve İslam ülkeleri ile uluslararası toplumdan üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirerek saldırıları durdurmalarını istedi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar