Kassam Tugayları Siyonistlerin 5 Aracını İmha Etti

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları Gazze'nin batısındaki Şati Mülteci Kampı'nın girişine yakın bir alanda işgal güçlerine ait 5 adet askeri aracı El-Yasin füzeleriyle imha etti.  

Görüntülenme: 523 Tarih: 07 Kasım 2023 09:48
Kassam Tugayları Siyonistlerin 5 Aracını İmha Etti

Gazze'ye farklı açılardan girmeye çalışan işgal güçlerine Filistin direnişi füzelerle karşılık verdi ve işgalcilerin askeri araçlarını ve Gazze çevresindeki mülteci kamplarını hedef alan füze saldırıları gerçekleştirdi. 

Kassam Tugayları Şati Mülteci Kampı'nın girişinin karşısında işgalcilere ait üç tankı bir adet asker taşıma aracını ve bir adet buldozeri imha ettiğini duyurdu. 

Kassam Tugayları ayrıca Gazze'ye girmeye çalışan kara güçlerine havan toplarıyla karşı konulmasının video görüntülerini yayınladı. 

Dün (6 Kasım Pazartesi) akşam da Kassam Tugayları'nın Lübnan kanadı işgalcilerin Hayfa'nın kuzeyinde kurmuş oldukları Neharya yahudi yerleşim merkezine 16 adet füze attığını duyurmuştu.

İşgal ordusu tarafından yapılan açıklamada da Lübnan sınırlarından 14 adet füze atıldığı bilgisi verilmişti. 

Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri işgal güçlerinin Gazze'de kara saldırısı girişiminde bulunduğu her noktada ciddi çatışmalar yaşandığı ve şiddetli patlama seslerinin duyulduğu bilgisini verdi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar