Aviv Kochavi'nin Gizli Bir Toplantıda Yaptığı Konuşma Basına Sızdı

Siyonist Rejim Ordusu eski Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi'nin gizli bir toplantıda yaptığı konuşmasının ses kaydı ortaya çıktı. 

Görüntülenme: 226 Tarih: 18 Kasım 2023 05:43
Aviv Kochavi'nin Gizli Bir Toplantıda Yaptığı Konuşma Basına Sızdı

Tehran Times Gazetesi, Siyonist Rejim Ordusu eski Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi'nin gizli bir toplantıda yaptığı konuşmasının ses  kaydını ele geçirdi.

Bu gizli toplantıda Siyonist Rejim Ordusu eski Genelkurmay Başkanı Aviv Kohavi'nin konuşması şöyle:

"Konuşmama şöyle başlayayım. Hamas’ın askeri gücünü yok edebileceğimize eminim. Evet doğrudur, İslam'daki kardeşlik kültürünü, radikalizmi ve buna benzer şeyleri Filistinlilerin zihninden silemeyiz. Ancak Hamas'ın askeri gücünü yok edebiliriz.

Yeni hedefler oluşturmanın sistematik yollarına sahibiz. Aslında yeni hedefler oluşturma konusunda çok başarılıyız. Bizim gerekli ordu ve kabiliyetlerimiz var.

Güçlerimizi gönderip onları (Gazze’de) dağıtmalıyız. O bölge tamamen güçlerimiz tarafından kuşatılmalı ki bu altyapıdaki teröristlerin hepsini değil, çoğunu bulalım.

Geçmişten verebileceğim bir örnek de savunma duvarı operasyonudur. O zamanlar Yahudiye ve Samiriye'deki Filistin terörünü ortadan kaldırma yeteneğimizden şüphe eden birçok insan vardı. Ancak şu gerçeği söylemek gerekir ki Gazze meselesi çok daha zordur. Ama biz her gece bir tonluk bomba kullanıyoruz ve bunlardan 400 tanesini her gece Filistinlilerin üzerine atıyoruz.

Artık aynı [eski] yöntemleri kullanmıyoruz. Bu, biraz zaman alacak! Savunma duvarı operasyonunda ilk aşamaların geçmesi 6 hafta sürdü. O bölgedeki Filistin terörünü tamamen yok etmemiz de 3 yılımızı aldı. Üç yıla ihtiyacımız var demiyorum ama bu görevi üç ayda bitiremeyiz. Bu hareketin temeli zaman, zaman ve zamandır.

Zaman kazanmak ve onu korumak için elimizden geleni yapmalıyız. Durumu iyileştirmeye çalışmalıyız ya da ABD’den bize zaman vermesini ve başka şeyler sağlamasını istemeliyiz.

Amerika'nın başını çektiği dünya topluluğu bize zaman tanıması gerektiğini anlamalı. Avrupa ve Amerika ve herhangi bir modern liberal demokratik hükümet, Hamas'ın yok edilmesinden başka bir sonuca tahammül edemez. Bu kronik hastalık hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. İnsanlar artık bu kronik hastalıkla yaşamak istemediklerine karar verebilirler. Onlar ülkeyi terk edecekler, ülkeyi terk edecekler! Veya artık İsrail'in kuzey veya güney bölgelerindeki Celile'ye gitmeyi kabul etmeyecekler. Artık bu kronik hastalıkla yaşamak istemediklerini ve bu sözde ilahi topraklarda kalmak istemediklerini söyleyecekler. Bu yüzden artık bir paradigma değişimine yaklaştığımızı söylüyorum. Umarım öyle de olur. Yahudi tarihinin dönüm noktasındayız."

mehrnews

Yorumlar