Şeyh Naim Kasım'dan Siyonist İsrail'e Uyarı

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı, Aksa Tufanı’nın bölgeyi yeni bir aşamaya sokacağını vurgulayarak şunları söyledi: Lübnan'ın güneyindeki direnişin Siyonist düşmana karşı mücadelesi Gazze'ye yönelik saldırılar duruncaya kadar devam edecek ve İsrail saldırganlığının devam etmesi halinde direnişin cevabı çok daha güçlü olacaktır. 

Görüntülenme: 117 Tarih: 01 Ocak 2024 08:34
Şeyh Naim Kasım'dan Siyonist İsrail'e Uyarı

Lübnan Hizbullahı Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kaısm Lübnan’ın güneydeki gelişmelere ve Siyonist düşmanla yüzleşme sürecine ilişkin yaptığı açıklamada şunları duyurdu: Aksa Tufanı operasyonu bölgemizde yeni bir safha yarattı.

Aksa Tufanı bölgeyi yeni bir aşamaya taşıyor

Şeyh Naim Kasım sözlerine şunları ekledi: Şu anda tanık olduğumuz şey öldürme ve yıkım ama savaşın bitiminden sonra Aksa Tufanı’nın bölgeyi yeni bir aşamaya taşıdığına tanık olacağız. Bu aşama hak sahiplerinin sözü olan bir aşamadır. Bu aşamada hak sahiplerinin sesleri yükselecek ve onlar potansiyellerini artırarak güçlenecektir. Ayrıca bu aşamada direniş ekseni etrafında destek ve taraftarlarının arttığını da göreceğiz daha da yaygınlaşacaktır. Öönceki nesillerden çok daha güçlü yeni nesil bir direnişe tanık olacağız.
Bu Hizbullah yetkilisi şunları vurguladı: Direnişin yeni nesli tüm acıları, zorlukları ve acıları tadıyor, direnişçilerin cesaretini ve kahramanlığını kendi gözleriyle görüyor. Aksa Tufanı depremi tüm Siyonistlerin zihinlerine ve kalplerine derinden işledi ancak bu büyük operasyonun gerçek ve kalıcı sonuçlarını görmek için zamana ihtiyacımız var.

İsrail'in yok edilmesi için hazırlıklar yapıldı

Şeyh Naim Kasım şunları söyledi: Artık geriye dönmek mümkün değil ve elbette gelinen aşamada Aksa Tufanı’nın Siyonistler açısından pek çok sonucu belli oldu; İsrailliler arasında ruhsal krizler ve çeşitli bozukluklar gördüğümüz, onların geleceklerine ve kaderlerine güven duymadıklarını gözlemlediğimiz bu durum, Siyonist rejimin Allah'ın izniyle yıkılmasının başlangıcının işaretleridir.
Naim Kasım ayrıca şunları söyledi: Siyonist rejim, işgal altındaki Filistin'in kuzeyi ve güneyindeki duruma ilişkin birçok öneride bulunuyor ve Siyonist yerleşimcilerin işgal altındaki Filistin'in kuzey bölgelerine güvenli bir şekilde dönmelerine yardımcı olacak harekete geçme seçeneklerine sahipmiş gibi davranmaya çalışıyor. Bu rejim aynı zamanda kuzeyden Hizbullah'ı, güneyden ise Filistin direnişini ortadan kaldırabileceğini ve yerleşimcilere güven verebileceğini iddia etmeye çalışıyor. İsrail kendi seçeneklerini ve koşullarını dayatacak konumda değil.
Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı şunları söyledi: Ama biz Siyonistlere İsrail'in kendi seçeneklerini ve koşullarını dayatacak konumda olmadığını söylüyoruz. Daha ziyade Siyonist projenin saldırganlığına ve reddine karşı direnişin cesaretini ve kararlılığını kabullenmesi gereken bir durumda. Direniş, Siyonistlerin ne Gazze'de, ne Lübnan'da ne de bölgenin herhangi bir yerinde hedeflerine ulaşmasına asla izin vermeyecek. İsrail de yerleşimcilerini kuzey cephesindeki savaşın tam ortasına gönderemeyecek, bu savaşta bir başarı bile kazanamayacaktır.
Şeyh Naim Kasım şöyle devam etti: Eğer Siyonist düşman Lübnan'la olan savaşı bitirmek istiyorsa, öncelikle Gazze'deki saldırganlığını sonlandırmalıdır ve Siyonistlerin Lübnan'daki sivilleri hedef almaya yönelik herhangi bir eyleminin, İsrail'in saldırganlığının boyutuyla orantılı daha güçlü bir tepkiyle karşılanacağını yineliyoruz. Kararımızı verdik ve Gazze'deki savaşla eş zamanlı olarak Lübnan'ın güney cephesinde de işgalci düşmanla savaşıyoruz ve bu savaşta varlığımızı sürdürmemizin türü ve kapsamı koşullara bağlıdır. Bu Hizbullah yetkilisi şunları söyledi: Ancak İsrail, saldırganlığını sürdürmek isterse direnişten alacağı cevabın çok daha güçlü olacağını biliyor. Ayrıca işgalcilerin tehditlerinin bizim için hiçbir değeri yok; Çünkü biz hazırlığın en üst seviyesindeyiz ve sahadayız. Biz bu savaşa hiçbir zaman boşuna girmedik; Aksine işgalci rejimin Gazze halkına yönelik saldırganlığına ve vahşi suçlarına karşı durmak bizim görevimizdir.

Şeyh Naim Kasım konuşmasının sonunda şunları vurguladı: Siyonist düşmana karşı mücadele ederken çok fedakarlıklar yapmamız gerektiğini biliyoruz ama bu fedakarlıklar çok önemli ve düşmanın Filistin'e ve tüm bölgeye yönelik tehlikeli projesini tamamen boşa çıkarmak için daha büyük fedakarlıklar yapmalıyız.
Tesnim

Yorumlar