Gazze'de Direniş Sürüyor

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları başta olmak üzere siyonist işgale karşı mücadele eden muhtelif direniş hareketleri Aksa Tufanı'nın 115'inci gününde de işgalci siyonistlere ağır darbeler indiren eylemler gerçekleştirmeye devam etti.  

Görüntülenme: 104 Tarih: 30 Ocak 2024 13:25
Gazze'de Direniş Sürüyor

Kassam Tugayları, mücahitlerinin Gazze Şeridi'nin güney kesimindeki Han Yunus'un batısında işgal askerleriyle çatışmasının video görüntülerini yayınladı. 

Kassam Tugayları bu bölgede Cevretu'l-Akkad mıntıkasında işgalcilere ait bir adet D9 tipi buldozeri El-Yasin 105 füzesiyle vurdu. 

Bu arada İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı durumundaki Kudüs Tugayları Han Yunus'un batısında bir eve saklanan bir işgalci keskin nişancı grubunu füzeyle vurduğunu açıkladı. 

Kudüs Tugayları, işgal güçlerinin Han Yunus'ta ilerlemeye çalıştığı yerlerde otomatik silahlarla ve füzelerle yoğun çatışmalar yaşandığını dile getirdi. 

Kudüs Tugayları ayrıca Han Yunus'un batısında ilerlemeye çalışan siyonist düşmanın askerlerine ve araçlarına havan topuyla yapılan saldırıların görüntülerini yayınladı. 

Kudüs Tugayları yayınladığı askeri bildiride Gazze şehrinin kuzeybatısındaki Sudaniyye bölgesinde işgal güçlerinin lojistik destek noktasının ağır silahlarla, havan toplarıyla ve füzelerle vurulduğunu duyurdu. İşgal güçlerinin burayı askeri birliklerine su, yiyecek ve yakıt takviyesi için kullandığı belirtildi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar