Kassam Tugaylarından Siyonist Askerlere Darbe

Dün (28 Nisan Pazar) akşam saatlerinde İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı niteliğindeki Kassam Tugayları'nın Gazze Şeridi'nin orta bölgesinde kurduğu pusuya düşürülen işgalci askerlerden 3'ünün öldürüldüğü 11'inin yaralandığı haber verildi.  

Görüntülenme: 121 Tarih: 29 Nisan 2024 13:24
Kassam Tugaylarından Siyonist Askerlere Darbe

Siyonistlere ait haber sitesinde yayınlanan bir haberde Gazze Şeridi'nde İsrail akerlerine kurulan pusuda bir el bombasının patlatılması sonucu 3 askerin öldürüldüğü 11 askerin de yaralandığı ifade edildi. 

Ayrıca Kassam Tugayları'nın yayınladığı bir videoda Gazze Şeridi'nin orta kesiminde işgalcilere ait bir helikopterin mücahitler tarafından düşürülmesinin görüntülerine yer verildi. 

Kassam Tugayları tarafından ayrıca işgal güçlerinin Gazze şehrinin güneyindeki bir komuta merkezlerinin ağır tip havan topu mermileriyle vurulduğu duyurulmuştu. 

Kassam Tugayları ayrıca Gazze Şeridi'nin orta bölgesinde El-Miğraka mıntıkasında yer alan Es-Sikke Caddesi'nde işgal uçaklarından sivillerin üzerine atılmış ancak patlamamış F16 füzeleriyle siyonist işgal askerlerine tuzak kurduğunu ve bunları patlatarak çok sayıda işgal askerini imha ettiğini duyurmuştu. 

İşgal ordusu tarafından verilen resmi rakamlarda şimdiye kadar işgalci subay ve askerlerden 606 kişinin öldürüldüğü 3294 kişinin de yaralandığı itiraf edildi. Ancak siyonistlere ait medya organlarının hastane kayıtlarına ve mezarlıkların yetkilileri tarafından verilen bilgilere dayandırdığı haberlerde gerçek sayının ordunun resmen açıkladığı rakamların çok üstünde olduğunu gözler önüne seriyor. Hastane kayıtlarına göre işgal askerlerinden kalıcı sakatlığa maruz kalanların sayısı bile işgal ordusunun verdiği yaralı sayısının iki katını buluyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar