Filistin Direnişinden Hizbullah'a Teşekkür Mesajı

Filistin direnişi, 8 Ekim’den beri Gazze savaşının bir parçası olan Hizbullah’a mesaj gönderdi. 

Görüntülenme: 87 Tarih: 21 Ağustos 2024 22:07
Filistin Direnişinden Hizbullah'a Teşekkür Mesajı

"Filistin direnişi" imzasıyla İslami Cihad'ın askeri kanadı olan Kudüs Tugayları tarafından gönderilen mesajda şu ifadelere yer verildi: 

 

 

 

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

 

"Onlarla savaşın, Allah sizin ellerinizle onları cezalandırsın; onları rezil etsin, sizi onlara karşı muzaffer kılsın ve mümin bir topluluğun kalplerine şifa versin." (Tevbe: 14)

 

Lübnan, İslami Direnişi’ndeki sevgili Mücahit kardeşlerimiz

 

Allah'ın selamı, bereketi ve rahmeti sizinle olsun

 

Selam olsun Hizbullah Genel Sekreteri Sayın Seyyid Hasan Nasrallah'a, selam olsun şehitlere ve yaralılara, selam olsun yere saplanmış dağlar gibi sabit duran sabırlı mücahitlere. Dağlar yerinden oynar; ama onların ayakları kıpırdamaz.

 

Sevgili kardeşlerimiz:

 

Vallahi sizler, en iyi kardeşler, en iyi destekçiler, en vefalı insanlar, en dürüst ve samimi direnişçilersiniz. 

 

On ayı aşkın süredir, karşınıza çıkmaktan korkan bu düşmana karşı verdiğiniz mücadeleyi, sabrınızı, en değerlilerinizi sunarak yaptığınız fedakarlıklarınızı görüyoruz. 

 

Gazze’nin çamurunda saplanan, Siyonist subay ve askerlerin başını döndüren mücahitlerimizin saldırı ve pusularından kaçmak ve kurtulmak için her gün liderlerine yalvaran bu aptal ve yenilmiş düşman, sizinle nasıl karşı karşıya gelip savaşabilir?

 

Sevgili kardeşlerim:

 

Bu mesajı, size Gazze'nin kalbinden; çatışmaların, mücadelelerin ve savaşların tozu dumanı içinden; sabırlı ve kararlı mücahit halkımızın acılarının ortasında, ümmetin ve insanlığın tarihinde dönüm noktası olan; uzakların ve yakınların ihanetine tanıklık ettiğimiz bu anlarda gönderiyoruz.  

 

Gazze Şeridi'nin cadde ve sokaklarında dehşete düşmüş olan bu düşman, Sayın Genel Sekreter Seyyid Hasan Nasrallah'ın (Allah onu korusun) da belirttiği gibi, örümcek ağından bile daha zayıftır ve bugün diken üstünde -günler, geceler ve sahada- acı verici bir korku ve bekleyiş içinde bulunuyor.

 

Düşman tahminlerinde ve hesaplarında hata yapmıştır, Allah'ın izniyle sizin görevinizi en layıkıyla yerine getirteceğinizden eminiz. 

 

İslami İran'dan Arap Suriye'ye, onurlu Irak'tan İslam ve Arap tarihine Filistin’e ait olmanın en güzel anlamını kanla ve barutla kazıyan aziz Yemen'e kadar Direniş Ekseni’ndeki kardeşlerimizin en etkili çabalarını ve cihadını göreceğiz.

 

Ey kahraman savaşçılar, Hayber kapısını yeniden açmak için ilerlemenin ve İsrail’i yok etmek için çalışmanın zamanıdır.

 

Sonuç olarak: 

 

Ey Mescid-i Aksa Tufanı’nda bizimle omuz omza sabrımızı ve onurumuzu paylaşanlar, size şunu söylüyoruz: "Mutlaka zafer yakındır".

 

Bunu cesur Gazze’deki ve yiğit Batı Şeria’daki kahraman mücahitlerimizin fedakarlıklarının bereketiyle gördük.

 

Zafere ve sevgili Filistin’in tüm topraklarının ve kutsallarının özgürlüğüne kavuşmasına kadar sabredin.

 

Allah emeklerinizi, sabrınızı ve fedakarlıklarınızı kabul etsin

 

Bu bir cihattır; cihat ise ya bir zaferdir, ya da şehadettir.

 

 

 

Filistin direnişindeki kardeşleriniz

20 Ağustos 2024

YDH

Yorumlar