İran Savunma Bakanı’ndan önemli açıklamalar: Batı Şeria’nın silahlandırılması için bütün enerjimizi harcayacağız; Cihad Muğniye’nin şehadetine gerekli cevap verilecektir!

İran Savunma Bakanı Hüseyin Dehgan bugün yaptığı açıklamada “Batı Şeria’nın silahlandırılması için bütün enerjimizi harcayacağız” dedi. 

Görüntülenme: 1417 Tarih: 21 Ocak 2015 10:41
İran Savunma Bakanı’ndan önemli açıklamalar: Batı Şeria’nın silahlandırılması için bütün enerjimizi harcayacağız; Cihad Muğniye’nin şehadetine gerekli cevap verilecektir!

İran Savunma Bakanı Hüseyin Dehgan bugün yaptığı açıklamada “Batı Şeria’nın silahlandırılması için bütün enerjimizi harcayacağız” dedi.

Dehgan bugün yaptığı açıklamada Cihad Muğniye’nin şehadetine işaret ederek “Siyonist İsrail’in direnişin erlerini şehit etmedeki terör eylemleri daha öncede vuku bulmuştur” dedi.

Siyonist düşmanın her zaman ve mekanda Direniş’i ortadan kaldırmak için çabaladığını vurgulayan Dehgan “Siyonist rejim bu planlarında ve komplolarında şu ana kadar başarılı olamadı” dedi.

Dehgan açıklamasının devamında şunları söyledi:

İran İslam Cumhuriyeti’nin Siyonist İsrail karşısındaki duruşu nettir ve bu duruş değişmeyecektir. Direniş, Siyonist düşman ve tekfirci akımlar karşısında İslam alemini temsil etmektedir. Biz Hizbullah’ı ve Direniş’i desteklemek ve güçlendirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Siyonist İsrail’in Cihad İmad Muğniye’yi şehit etmesine göz yummayacağız. Önemli olan gerekli cevabın verilmesi için doğru zaman ve mekanın gözetilmesidir.

Batı Şeria’nın silahlandırılması meselesine gelince; Bizim bu meseledeki duruşumuz değişmedi. İran İslam Cumhuriyeti’nin değişmez siyaseti, Batı Şeria’nın silahlandırılması ve Direniş’in Siyonist düşmana karşı mücadele için güçlendirilmesi yönündedir

İslami Analiz

Yorumlar