Araçlı Saldırıda İşgalcilerden Bir Kişi Ölürken Kızı da Yaralandı

Filistin'in 1948'de işgal edilmiş bölgesinde yer alan Tel Aviv'in banliyösündeki Ramat HaSharon yahudi yerleşim merkezinde bir araca yerleştirilen bombanın patlatılması sonucu işgalcilerden bir kişinin öldüğü kızının da yaralandığı haber verildi. Saldırının bugün (23 Ocak Cuma) akşam saatlerinde gerçekleştirildiği haber verildi. 

Görüntülenme: 1393 Tarih: 24 Ocak 2015 08:34
Araçlı Saldırıda İşgalcilerden Bir Kişi Ölürken Kızı da Yaralandı

Siyonistlere ait Yediot Aharanoot gazetesinin haber sitesinde akşam saatlerinde yayınlanan bir habere göre bugün akşam saatlerinde Tel Aviv banliyösünde yer alan Ramat HaSharon yahudi yerleşim merkezinde, araçlarına yerleştirilmiş bombanın patlaması sonucu bir yahudi yerleşimci hayatını kaybederken kızı da yaralandı.

Polis tarafından yapılan açıklamada olayın bir cinayet saldırısı olduğu, öldürülen kişinin de birtakım cinayet dosyaları bulunan ve polis tarafından tanınan kişi olduğu ifade edildi.

Polisin yaptığı açıklamadan olayın işgalcilerin kendi içlerinde bir hesaplaşma olduğu anlaşılıyor. İşgalci siyonistlerin kendi aralarında zaman zaman bu tür hesaplaşmalar yaşanıyor.

Yorumlar