İşgal Yönetimi 4 Yılda Fransa'dan 120 Bin Yahudi Göçmen Getirmeyi Planlıyor

İşgal rejimi kaynakları, işgal yönetiminin dört yıl içerisinde Fransa'dan işgal altındaki Filistin topraklarına 120 bin Yahudi göçmen getirmeyi planladığını açıkladı.  

Görüntülenme: 1281 Tarih: 27 Ocak 2015 00:32
İşgal Yönetimi 4 Yılda Fransa'dan 120 Bin Yahudi Göçmen Getirmeyi Planlıyor

İşgal rejimi Göç ve Uyum Bakanı Sofa Landver, "Fransa Yahudilerini ülkeye getirmek için acil ulusal plan" adı verilen planı işgal rejimi hükümetine sundu.

İşgal rejiminden yayın yapan NRC sitesi, planın dört yıl içerisinde Fransa'dan işgal rejimine 120 Yahudi göçmen getirilmesini içerdiğini belirterek, ilgili kurumların ve bakanlıkların yeni gelecek göçmenlerin yerleştirilmesi ve piyasaya uyumu için altyapıyı hazırlamaya çalışacaklarını bildirdi.

Haberde ayrıca, Avrupa şirketleriyle iletişim kurularak Tel Aviv'de yeni şubeler açmalarının önerileceği belirtildi.

Siyonist bakanlar, Fransa'da yaşayan Yahudilerin işgal rejimine getirilerek Batı Yaka'daki yerleşkelere yerleştirilmesini ve söz konusu yerleşkelerin yeni gelecek göçmenleri alacak şekilde onarılarak genişletilmesini talep etmişti.

İşgal rejimi, dünyanın dört bir yanından cazip vaatlerle işgal altındaki Filistin topraklarına getirdiği göçmenleri bir süre sonra umduklarını bulamayarak işgal rejimini terk etmesi sorununa karşı sürekli yeni göçmenler getiriyor.

fiem

Yorumlar