Hizbullah'ın Saldırısında 4 İşgal Askeri Yaralandı

İşgal altındaki Filistin topraklarının Lübnan sınırına yakın bölgesinde işgal ordusuna ait bir devriyeye düzenlenen roket saldırısında dört işgal askerinin yaralandığı ifade edildi. 

Görüntülenme: 1494 Tarih: 28 Ocak 2015 07:31
Hizbullah'ın Saldırısında 4 İşgal Askeri Yaralandı

İşgal medya kaynakları, sınır bölgesinde tehlikeli bir gelişme olduğundan ve işgal altındaki Şeba Çiftlikleri bölgesinden patlama sesleri geldiğinden bahsederken, saldırıda işgal askerlerinin kaçırılmış olabileceği belirtildi.

Yediot Ahronot gazetesi, işgal ordusu devriyesinin Lübnan sınırındaki Şeba Çiftlikleri yakınlarında Hizbullah üyelerinin roket saldırısına maruz kaldığını bildirdi.

İşgal televizyonu 2'inci kanalı da geniş çaplı bir saldırı gerçekleştirildiğini ve işgal rejimine ait dört hedefe saldırı düzenlendiğini, askerlerinin işgal ordusuna ait devriyeye düzenlenen saldırıda yaralandıklarını ve El-Ğacar bölgesine de havan mermisi atıldığını söyledi.

Gazete işgal ordusunun bölgeye ek kuvvet gönderdiğini belirtirken, görgü tanıkları El-Ğacar bölgesine düşen bir roketin bölgedeki bir evde büyük hasara yol açtığını ifade etti.

fiem

Yorumlar