Netanyahu’nun Karısı Hırsız Çıktı

Binyamin Netanyahu’nun eşi Sara Netanyahu’ya İsrail’de dava açıldı.  

Görüntülenme: 1334 Tarih: 01 Şubat 2015 08:25
Netanyahu’nun Karısı Hırsız Çıktı

Siyonist İsrail haber ajansı Haaretz, Binyamin Netanyahu'nun eşi Sara Netanyahu'ya dava açıldığını duyurdu.

Haberde, Sara Netanyahu'nun eşinin yönetime gelişinden beri binlerce İsrail Şekel'i kazandığı ifade edildi.

Haberde yer alan rapora göre Sara Netanyahu'nun para kazanma yollarından birisi de şişe satmak olduğu kaydedildi. Meclis çalışanlarından bazılarına zorla boş şişeleri toplattığı ve şişeleri mağazalara götürerek şişe paralarını aldığı da duyuruldu.

Sara Netanyahu'nun zorla çalıştırdığı meclis çalışanlarından biri olan ve Sara Netanyahu'ya mahkemede dava açan Ravi Amir, "Netanyahu'nun ailesi, Binyamin Netanyahu'nun kişisel ofis hesabına 4000 Yeni İsrail Şekel'i yatırdı. Bu söylediğim bilgiler Netanyahu'nun muhasebecisinin hesapları ile örtüşüyor. Bu para, meclisteki şişeler satılarak elde edildi" açıklamalarında bulundu.

Haaretz'da yer alan bilgilere göre Sara Netanyahu'ya dava açan çalışanın ifadelerinde "Meclis çalışanları görevleri olmayan bazı işlere tabi tutuldu. Örneğin Sara Netanyahu, parasını kendi banka hesabına koymak üzere bize meclisteki şişeleri toplattı ve süpermarketlere iade etmemizi sağladı" şeklinde konuştu.

Siyonist rejim anayasasına göre meclis içerisinde servis edilenlerden elde edilen gelir hazineye aktarılmalıdır. Bilindiği gibi bazı içecek şirketlerinin cam şişeleri, mağazalara iade edildiği takdirde şişe ücreti iade ediliyor.

on4haber

Yorumlar